Planeta Marte si-a inceput mersul retrograd si va afecta toate zodiile. Urmeaza DOUA LUNI de COSMAR. Previziuni complete

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 aug 2018, 12:10

Planeta Marte si-a început mersul retrograd prin zodia Vărsător, iar acest aspect vine cu influenţe mai puţin benefice pentru toate zodiile, influenţe care vor fi resimţite aproximativ două luni.

Retrogradarea unei planete ne îndeamnă să ne întoarcem în trecut (mai exact în perioada sa de mers direct) şi să rezolvăm ceea ce am evitat sau am lăsat nefinalizat atunci.

Retrogradarea lui Marte, la modul general, vine cu obstacole în demararea acţiunilor şi ne îndeamnă la pace şi la menţinerea neutralităţii.

Faptul că se petrece în zodia Vărsător, cere purificare la orice nivel, vindecarea rănilor din trecut şi renunţarea la victimizare şi dramatizare.



Cere mai multă încredere în forţele proprii, maturizare emoţională şi asumarea responsabilităţilor propriilor noastre fapte. Iată cum influenţeaza Marte retrograd prin Vărsător fiecare zodie în parte, în funcţie de sectorul astrologic pe care se formează!

Berbec
Cei născuţi în zodia Berbec vor resimţi din plin influenţa planetei Marte în retrogradare, având în vedere că Marte este guvernatorul lor.
Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.