Planete Retrograde Septembrie 2022: Răni profunde ies la lumină! Zodiile care resimt din plin efectele lui Mercur Retrograd și a celorlalte planete în septembrie

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 20 iun 2023, 02:00

Planete retrograde septembrie 2022. Efecte asupra zodiilor

Sursa: Pinterest

Ce planete sunt retrograde în Septembrie 2022. Zodiile care resimt din plin efectele lui Mercur Retrograd și a celorlalte planete care sunt deja în retrograd în luna septembrie.

Planete Retrograde Septembrie 2022. Prima luna de toamnă a adus o încărcătură emoțională copleșitoare, iar asta din cauza planetelor care sunt în mișcare retrogradă.

Potrivit astrologilor, în luna septembrie un număr de 7 planete sunt în retrograd, iar efectele acestui fenomen vor fi resimțite din plin de zodii.

Una dintre planetele care se află în mișcare retrogradă în septembrie 2022 și cea care tulbură cel mai mult echilibrul și bunul mers al lucrurilor este Mercur.

Cu Mercur Retrograd, alături de alte șase planete importante în retrograd, luna septembrie va scoate la lumină răni profunde pentru anumite zodii.  

Citeste si: Horoscop Echinocțiu de Toamnă 2022: Zodiile care primesc puteri nebănuite! Toamna astronomică aduce magia în viața Scorpionilor

Planete Retrograde Septembrie 2022 

Planete Retrograde Septembrie 2022. Planetele care se află în mișcare retrogradă în luna septembrie sunt în număr de 7, spun astrologii, așa că sfatul acestora este să ne așteptăm la orice luna aceasta! 

Planete Retrograde Septembrie 2022- Uranus în Taur (24 august 2022 – 22 ianuarie 2023)

Planete Retrograde Septembrie 2022- Jupiter în Berbec  (28 iulie- 23 noiembrie 2023) 

Planete Retrograde Septembrie 2022- Saturn în Varsator  (4 iunie- 22 octombrie 2022)

Planete Retrograde Septembrie 2022- Neptun în Pesti (28 iunie- 4 decembrie 2022)

Planete Retrograde Septembrie 2022- Chiron (19 iulie -23 decembrie 2022)

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Planete Retrograde Septembrie 2022- Pluto în Capricorn (28 aprilie- 6 ianuarie) 

Planete Retrograde Septembrie 2022- Mercur Retrograd (9 septembrie- 2 octombrie 2022)

Acestea sunt cele 7 planete aflate în retrograd luna aceasta, iar efectele acestui fenomen au început deja să se resimtă de către toate zodiile, într-o anumită măsură. 

Planete Retrograde Septembrie 2022. Efecte 

Uranus, cunoscută ca planeta revoluției, a schimbării și a transformării, va genera răzvrătirea în cazul anumitor nativi care vor simți în luna septembrie că nu sunt în locul potrivit, că nu și-au găsit încă locul sau că viața lor nu li se potrivește. Însă nu toții nativii vor avea puterea să ia o decizie radicală care să le transforme viața. 

Jupiter retrograd in Pesti este un moment de restabilire a credinței și de a fi una cu universul. Este, de asemenea, o oportunitate rară de a crede în sine. Convingerile tale vor fi întărite, precum și capacitatea ta de a fi plin de compasiune față de ceilalti. Intuiția și credințele tale te vor ghida către o înțelegere mai profunda a ta și a lumii din jurul tău. 

Nu ai motive de îngrijorare, indiferent de cât de dure vor fi lecțiile pe care ți le va oferi mișcarea în retrograd a planetei Saturn! Trebuie să ai curaj să înfrunți tot ce primești de sus și să nu te opui destinului. Vei trăi ce ți-a fost scris, fiindcă toate greutățile sunt trepte spre evoluție, iar Saturn va fi acum ca un profesor care îți va testa limitele, spun astrologii! 

S-ar putea să nu știi ce să faci cu emoțiile tale în această perioadă a retrogradării lui Neptun. Te vei simți când nostalgic, când inspirat, când confuz, când rănit. Nu vei ști exact cum să îți abordezi stările. Secrete vechi de familie pot ieși la suprafață, iar asta va aduce multă suferință și dezamăgire. 

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămâna 19-25 septembrie 2022: Zodiile cărora li se așterne calea spre succes! Ele vor face progrese considerabile

Chiron Retrograd Septembrie 2022 

Retrogradarea lui Chiron, constelația sub forma unui centaur care are legătură cu cele mai vechi traume și cu cele mai profunde răni sufletești care se ascund în interiorul fiecăruia.

Luna septembrie poate fi o perioadă a vindecării sufletului, atâta vreme cât îți oferi șansa să-ți îmbrățișezi emoțiile, să-ți recunoști problemele și să arunci o privire în interiorul sufletului, acolo unde zac cele mai vechi și dureroase traume. 

Pluto este planeta transformării. Când este retrograd în semnul de pământ Capricorn, ne îndeamnă să facem o schimbare  în viața noastră, să privim cu atenție în interiorul nostru pentru ne îmbrațișa temerile și pentru a ne vindeca rănile. 

Citeste si: Horoscop zilnic luni, 19 septembrie 2022: Mercur Retrograd distruge echilibrul și armonia! Zodiile profund impactate, la început de săptămână