Planta asta te scapa de arsuri, ulcer si hemoroizi!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 mai 2017, 09:28

Aceste flori sunt cunoscute din vechime pentru proprietatile benefice în cazul unor forme de cancer si chiar in medicina contemporana.

Galbenele- afectiuni uz intern si extern

- Pentru uz intern galbenelele au un efect terapeutic remarcabil in tratarea unor boli ca ulcerul gastric si duodenal, ictere, ulceratii canceroase, hemoroizi, inflamatii ale colonului sau boli de ficat.

- Ca uz extern folositi cu incredere galbenele sub forma de tinctura de galbenele, ceai de galbenele, infuzie sau alifie de galbenele pentru tratarea unor afectiuni ca micoze, rani purulente, acneed, leucoree, arsuri, leziuni ulceroase ale sanilor, cancerul mamar si al pielii.



Infuzia cu galbenele
Pentru infuzia cu galbenele se pun 2 lingurite cu varf de floare uscata de galbenele in 350 ml apa clocotita. Din infuzie se bea caldut ceaiul de trei ori pe zi inainte cu o jumatate de ora de a lua masa. O infuzie mai puternic concentrata se face din 4 linguri de flori de galbenele la 250 ml apa din care se beau 3 lingurite pe zi.


Cititi continuarea pe kfetele.ro.
 

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.