Oricine își dorește ca în casa lui să existe sentimentul de pace și de prosperitate, astfel că alegerea unei plante potrivite este și ea importantă pentru a aduce mai aproape aceste sentimente.
Plantele care atrag norocul și prosperitatea în 2024
Una dintre plantele pe care ar trebui să le ai în casă este bambusul norocos, care atrage prosperitatea și norocul când vine vorba de finanțe.
Citește și: 5 principii Feng Shui care îți vor aduce abundența în casă
Altă opțiune este planta banilor, care aduce prosperitate și noroc. Se așează în sud-estul casei și aduce prosperitate financiară, dar și purifică aerul, relatează PlayTech.
Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti
Crizantema, de asemenea, este o alegere foarte bună când vine vorba de bogăție și prosperitate. Este asociată și cu pozitivitate și claritate și se plasează în centrul casei pentru echilibrarea energiilor dar și pentru a atrage noroc la bani.
De ce este bine să ai plante în casă
Din orice motiv ați alege o plantă, este bine să luați decizia de a aduce una în casa dumneavoastră.
Este important să o îngrijiți, să o feriți să se îmbolnăvească sau să se usuce.Citește și: Cum să-ţi îngrijeşti plantele din interior în perioadele cu temperaturi scăzute. 5 sfaturi de la specialişti
O casă în care există plante beneficiază de un aer purificat (n.r.: cele mai bune alegeri: feriga, crizantema), ajută la diminuarea stresului și anxietății datorită prezenței culorilor, contribuie la sporirea concentrării și productivității prin senzația de conectare cu natura (n.r.:
ideal pentru birouri și zone de lucru), combat insomnia și îmbunătățesc somnul prin aromele difuzate (n.r.: cele mai bune alegeri: lavanda, aloe vera) și stimulează creativitatea, aspect benefic când vine vorba de un spațiu de lucru sau o zonă în care vă desfășurați activități creative.O casă în care găsim plante devine, automat, o casă mai primitoare, mai degajată, cu un aer mai curat și proaspăt. În prezența luminii, plantele intră în proces de fotosinteză și absorb dioxidul de carbon, producând în schimb oxigen.