Planuiesti o vacanta in strainatate? Iata cum poti avea cele mai exotice experiente la malul Marii Negre

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:26

Kenia, India, Indonezia, Thailanda, Australia la doar cativa kiloemtri de tine?

Un concept inedit, conditii de 5 stele, intr-un ambient specific zonei pe care  tanjesti sa o vizitezi. Mai nou, toate aceste experiente le poti trai pe litoralul Marii Negre, la Mamaia.

"Am realizat in cadrul hotelului un etaj nou, 5 stele de lux, care inglobeaza acest concept, inconjurul lumii. Fiecare tara este reprezentata intr-o camera, si atunci poti sa alegi de fiecare data o alta tara in care sa iti petreci vacanta", spune reprezentantul unui hotel.



Faleza Marii Negre este invadata de straini, in timp ce romanii cauta luxul prin alte tari. Ce distractii si placeri riscam sa ratam?

"De la an la an s-a observat o crestere a numarului de turisti straini. Nu sunt numai turisti italieni, sau spanioli, francezi, cum erau pana acum. Au inceput sa vina foarte multi din America, din Canada, tari indepartate", mai spune reprezentantul hotelului.

Aflati mai multe detalii din materialul de mai jos:
##VIDEO118266##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.