Planul diabolic al lui Silviu de a o face pe Diana geloasa, folosindu-se de Alexandra! Cum au reactionat cele doua fete si mai ales ce dezvaluri face Silviu dupa aceasta strategie! Gabi Cristea abia isi stapanea nervii

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 18 sep 2020, 12:45

Multumit de indeplinirea planului sau de razbunare impotriva Dianei, Silviu jubileaza la gandul ca aceasta sufera cand il vede in compania Alexandrei.

Silviu i-a impartasit totul bunului sau prieten, Dan care i-a dat cateva sfaturi. Silviu i-a marturisit lui Dan ca ii place sa o vada pe Diana geloasa, dupa ce luni la rand l-a refuzat constant, provocandu-i multa suferinta.

“Am luat-o cu frumosul, am luat-o si cu uratul, cum vrei s-o mai iau! Ma bucur si eu de viata, Diana e un capitol inchis! Alexandra chiar e frumoasa! Sufeream ca tampitul!”, a recunoscut Silviu.

Ascultandu-l cu atentie pe Silviu, Dan l-a apreciat pentru initiativa luata si l-a sfatuit sa adopte in continuare o atitudine de indiferenta fata de Diana si sa o faca sa regrete ca l-a refuzat. Iar Silviu i-a marturisit ca ii place Alexandra si v-a lupta sa o cucereasca.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Pe

Diana am pierdut-o, dar pe Alexandra nu o ratez!”, a marturisit Silviu. Marturisirile lui Silviu au starnit reactii nervoase in platou din partea Dianei si a Alexandrei. Diana a incercat sa le explice tuturor ca nu este geloasa pe Alexandra si ca planul de razbunare gandit de Silviu nu a functionat. Nici Alexandrei nu i-a picat prea bine faptul ca a fost folosita de Silviu ca instrument al strategiei sale.

In cele din urma, tanarul s-a vazut nevoit sa bata in retragere, dat fiind ca se afla chiar langa o noua pretendenta, sosita pentru el la paravan. Iata cum a reactionat Diana si cum a incercat Silviu sa inchida subiectul delicat in prezenta noii sale admiratoare:

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.