Planul diabolic pus la cale de Meryem impotriva rivalei sale va da gres! Afla cine o va proteja pe Nazli si cum va primi Meryem teribila veste, in aceasta seara de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 sep 2017, 12:11

Hizir ajunge dupa gratii si este ingrijorat pentru cele doua femei pe care le iubeste deopotriva!

Hizir Cakirbeyli este inchis sub acuzatia de omor a comisarului Nevzat Cankiri. La inchisoare acesta este intampinat de Sahin Aga, un prieten foarte drag si apreciat de el.
Ilyas ii va lua locul fratelui sau in la intalnirea de Grup, el va lua hotarari mai degraba sub influenta emotiilor decat folosindu-si logica, fapte care le dau de gandit “colegilor de breasla”. Ilyas ia decizii indraznete si le pune si in practica.

Citeste si: OZCAN DENIZ se insoara! Iata cine este frumoasa femeie, cu 20 de ani mai tanara, care l-a cucerit iremediabil pe celebrul actor si care ii va deveni in curand sotie!

Citeste si: KAAN URGANCIOGLU, interpretul personajului EMIR din "Dragoste infinita", OFERTA care ii va SCHIMBA VIATA! Iata ce mare regizor din Marea Britanie i-a facut o propunere fabuloasa celebrului actor! VEZI imagini inedite!

Planul pe care Meryem Cakirbeyli l-a intocmit cu scopul de a scapa de sarcina lui Nazli, nu va functiona.

Citeste si: Ti-l mai amintesti pe carismaticul EKIN KOC, interpretul sultanului Ahmed din serialul "Kosem"? Iata cu ce mare proiect va reveni in atentia publicului din aceasta toamna!

Dimpotriva, planul se va intorce impotriva ei.

De dupa gratii, Cakir este ingrijorat deopotriva pentru cele doua femei pe care le iubeste, dar si in ceea ce priveste afacerea. Hatice, una din cele mai puternice femei din familie, o va lua sub aripa sa protectoare pe Nazli.

Citeste si: OZCAN DENIZ si frumoasa DENIZ CAKIR (Meriyem din serialul "In bataia inimii"), duet de exceptie! Iata cat de frumos canta impreuna si ce videoclip romantic au realizat! A existat sau nu o idila intre cei doi actori?

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.