Planul lui Ozkan esueaza! Nu rata in aceasta seara, de la ora 20.00, un nou episod din serialul fenomen "Furtuna pe Bosfor", numai la Kanal D!

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:15

Afla ce reactie va avea Cansu cand va descoperi adevarata fata a tatalui sau biologic, azi, in “Furtuna pe Bosfor”, de la 20.00, la Kanal D.

 

Planul lui Ozkan esueaza! Nu rata in aceasta seara, de la ora 20.00, un nou episod din serialul fenomen "Furtuna pe Bosfor", numai la Kanal D!
Afla ce reactie va avea Cansu cand va descoperi adevarata fata a tatalui sau biologic, azi, in “Furtuna pe Bosfor”, de la 20.00, la Kanal D.
Gulseren sufera din cauza stirilor mincinoase despre relatia sa cu Cihan, care fac inconjurul presei de scandal si care sunt puse la cale de Dilara.
Ranita in orgoliu, aceasta decide sa paraseasca locuinta oferita de Cihan pentru a scapa de barfele celor din jur. In ciuda incercarilor lui Cansu si ale lui Cihan de o convinge sa ramana, Gulseren se intoarce in cartierul sarac, unde isi inchiriaza o locuinta modesta.
Desi Cansu insista sa locuiasca cu mama sa biologica, aceasta o refuza, temandu-se ca adolescenta nu se va putea acomoda cu conditiile umile din mahala.
Insa chemarea sangelui este mult mai puternica si Cansu reuseste sa ajunga din nou in bratele mamei sale.
In acest timp, Hazal are multe de patimit in casa Dilarei, unde, din cauza comportamentului sau autoritar, servitoarele se razvratesc impotriva sa. Tanara este nevoita sa isi schimbe atitudinea pentru a putea sa se bucure in continuare de bogatia parintilor sai biologici.
Pe de alta parte, Cansu nu-l accepta pe Ozkan drept tata in ciuda demersurilor acestuia de a-i castiga increderea.
Afland ca barbatul a intentat un proces pentru custodia sa, tanara ii va cere socoteala acestuia, spunandu-i raspicat ca nu il va considera niciodata tatal sau. Atitudinea rece a fiicei sale, il determina pe Ozkan sa recurga la noi intrigi pentru a castiga admiratia acesteia. Barbatul pune la cale un plan periculos. Insa tanara descopera adevarul si totul se rasfrange asupra tatalui sau biologic, care pierde sansa de a-si castiga fiica…
Astazi reincepe "Furtuna pe Bosfor" la Kanal D!
Incepand de astazi, 22 februarie, in fiecare luni si marti, de la ora 20:00,
serialul “Furtuna pe Bosfor” revine cu noi episoade, la Kanal D. Povestea de dragoste dintre frumoasa Gulseren si carismaticul Cihan, care a fascinat intreaga Romanie, continua cu noi dezvaluiri si intrigi.
„Furtuna pe Bosfor” readuce in atentia publicului povestea de dragoste dintre Cihan, un prosper om de afaceri si tata de familie exemplar, si Gulseren, o femeie frumoasa si onesta, dar nedreptatita de soarta. Cei doi incearca sa repare eroarea comisa in trecut de o asistenta medicala care le-a incurcat copiii la nastere (Hazal si Cansu) si, totodata, sa-si construiasca un viitor impreuna.
Drama acestor parinti rupti de copiii lor printr-o farsa a destinului se impleteste cu povestea unei iubiri care trebuie sa infrunte prejudecati si norme sociale. Vor reusi cei doi protagonisti sa corecteze eroarea din trecut? Vor putea ei sa-si urmeze glasul inimii?
Nu ratati noi episoade incarcate cu suspans si emotie din serialul “Furtuna pe Bosfor”, in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, la Kanal D.
Din 24 februarie, serialul „Bahar: Viata furata” va fi difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 20:00.

Gulseren sufera din cauza stirilor mincinoase despre relatia sa cu Cihan, care fac inconjurul presei de scandal si care sunt puse la cale de Dilara. Ranita in orgoliu, aceasta decide sa paraseasca locuinta oferita de Cihan pentru a scapa de barfele celor din jur. In ciuda incercarilor lui Cansu si ale lui Cihan de o convinge sa ramana, Gulseren se intoarce in cartierul sarac, unde isi inchiriaza o locuinta modesta.

Desi Cansu insista sa locuiasca cu mama sa biologica, aceasta o refuza, temandu-se ca adolescenta nu se va putea acomoda cu conditiile umile din mahala. Insa chemarea sangelui este mult mai puternica si Cansu reuseste sa ajunga din nou in bratele mamei sale.In acest timp, Hazal are multe de patimit in casa Dilarei, unde, din cauza comportamentului sau autoritar, servitoarele se razvratesc impotriva sa. Tanara este nevoita sa isi schimbe atitudinea pentru a putea sa se bucure in continuare de bogatia parintilor sai biologici.

Pe de alta parte, Cansu nu-l accepta pe Ozkan drept tata in ciuda demersurilor acestuia de a-i castiga increderea. Afland ca barbatul a intentat un proces pentru custodia sa, tanara ii va cere socoteala acestuia, spunandu-i raspicat ca nu il va considera niciodata tatal sau. Atitudinea rece a fiicei sale, il determina pe Ozkan sa recurga la noi intrigi pentru a castiga admiratia acesteia. Barbatul pune la cale un plan periculos. Insa tanara descopera adevarul si totul se rasfrange asupra tatalui sau biologic, care pierde sansa de a-si castiga fiica…

Astazi reincepe "Furtuna pe Bosfor" la Kanal D!

Incepand de astazi, 22 februarie, in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, serialul “Furtuna pe Bosfor” revine cu noi episoade, la Kanal D. Povestea de dragoste dintre frumoasa Gulseren si carismaticul Cihan, care a fascinat intreaga Romanie, continua cu noi dezvaluiri si intrigi.

„Furtuna pe Bosfor” readuce in atentia publicului povestea de dragoste dintre Cihan, un prosper om de afaceri si tata de familie exemplar, si Gulseren, o femeie frumoasa si onesta, dar nedreptatita de soarta. Cei doi incearca sa repare eroarea comisa in trecut de o asistenta medicala care le-a incurcat copiii la nastere (Hazal si Cansu) si, totodata, sa-si construiasca un viitor impreuna. Drama acestor parinti rupti de copiii lor printr-o farsa a destinului se impleteste cu povestea unei iubiri care trebuie sa infrunte prejudecati si norme sociale. Vor reusi cei doi protagonisti sa corecteze eroarea din trecut? Vor putea ei sa-si urmeze glasul inimii?

Nu ratati noi episoade incarcate cu suspans si emotie din serialul “Furtuna pe Bosfor”, in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, la Kanal D. Din 24 februarie, serialul „Bahar: Viata furata” va fi difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 20:00.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta