Planul lui Putin a fost demascat. Ce urmărește, de fapt, liderul rus prin ocuparea Kievului. Orașul ar urma să fie deconectat de la rețelele electrice și de comunicații

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 25 feb 2022, 14:05

Planul lui Putin a fost demascat

Planul liderului de la Kremlin a ieșit la iveală, după ce serviciile speciale au anunțat care este următorul pas al Rusiei. Trupele ruse urmăresc să preia controlul capitalei Ucrainei și să lase orașul fără electricitate și comunicații, potrivit presiei locale.

Este a doua zi de război în Ucraina, încă de la primele ore ale dimineții, pe teritoriul capitalei ucrainene au avut loc noi atacuri cu rachete de croazieră sau balistice. Militarii ruși urmăresc preluarea controlului capitalei Kiev. Planul lui Putin a fost demascat de serviciile secrete ucrainene.

Putin urmărește ocuparea Kievului. Ce plan are liderul rus

Potrivit planului lui Putin, până 2.000 de forțe speciale ale Armatei Rusiei intenționează să pună mâna pe aeroportul din Kiev cu vehicule bilndate ușoare și armament folosit de trupele aeriene.

În timp ce, operațiunea de aterizare va fi controlată de aeronavele A-50 în spațiul aerian al Belarusului și Rusiei, potrivit presei locale, citată de româniatv.net.

Sursa mai precizează că grupuri de sabotaj aflate deja în Ucraina încearcă să implementeze panica în rândul populației, iar scopul este de a deconecta orașul de la rețelele electrice și de comunicații.

Pe teritoriul Ucainei au fost indentificate grupuri de provocatori care organizează incendieri și jafuri pentru a implementa și mai mult panica și concentrarea atenției autorităților de drept pe stabilizarea situației securității publice, și nu pe

găsirea sabotorilor și spionilor.

Citeste si: „Putem muri și am vrut doar să fim împreună” Doi tineri din Kiev s-au căsătorit după ce a izbucnit războiul dintre Rusia și Ucraina. Impresionant ce au făcut imediat după ceremonie

Autoritățile publice ar urma să fie atacate cibernetic

În același timp, autoritățile publice ar urma să fie atacate cibernetic, astfel rușii vor putea prelua controlul autorităților publice și site-urile vitale ale țării.

Pasul următor ar fi să preia controlul principalelor autorități – Statul Major, Rada Supremă până la sosirea forțelor armate. Această operațiune ar urma să dureze 24 de ore și este așteptată în zilele următoare.

Liderul de la Kremlin are ca scop preluarea conducerii statului și obligarea Ucrainei de a semna un acord de pace în condițiile impuse de Rusia.

Serviciile secrete ucrainene precizează că, chiar dacă o parte din conducerea țării a fost evacuată, unii politicieni pro-ruși vor putea să-și asume „să-și asume responsabilitatea” și să semneze documente favorabile Rusiei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intențiile lui Vladimir Putin sunt bine cunoscute, iar armata ucraineană este pregătită să le respingă.

Citeste si: Războiul Rusia- Ucraina- Breaking news: Se aud focuri din Kiev! Rusia a intrat deja în capitala Ucrainei!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.