Planul pus la cale în afara filmărilor de la Casa Iubirii. Cine ar fi trebuit să fie, de fapt, concurenta eliminată și de ce a ajuns Bianca Mitroi în locul ei

Author: Alice Popescu
Actualizat: 21 ian 2023, 01:30

Bianca Mitroi, prima concurenta eliminata de la Casa Iubirii, a facut cateva dezvaluiri incendiare la adresa Corinei, cea care pare a fi un lider de temut.

Bianca Mitroi, prima concurenta eliminata din Casa Iubirii vorbește despre jocurile de culise din cadrul reality show-ului de la Kanal D și dezvăluie faptul că cea care a pus la cale eliminarea ei a fost nimeni alta decât Corina care inițial ar fi avut alt gând și acela de o elimina pe Iolanda, a dezvaluit fosta concurenta pentru canalul wownews.

Bianca Mitroi, adevarul despre cine ar fi trebuit sa fie eliminata in locul ei

Citeste si: Bianca, răsturnare de situație! La ce gest ar fi recurs Sorin pentru ca Bianca să nu plece din Casa Iubirii?

Bianca Mitroi: "Eu cred că aș fi putut să-i fac asta. Ea a vut o influenta mare asupra fetelor, iar ele să nu o supere o vedeau că pe o mamam sfătuitoare. Cumva au venit de la ea cele 11 voturi decât de la restul.

Cred că scopul ei a fost să mă elimine pe mine decât să își găsească dragostea. I-a fost frica, de fapt. I-a fost teama și a încercat să mă înlăture. Vedea un concurent puternic în mine. Încearcă să rămână cu oamenii mai slabi să îi manipuleze. A încercat să mă amipuleze și pe mine. Mă rezum la Iolanda. Nu i-a reușit și a fost ceva de genul, ești de partea noastră sau singura că singura nu vei reuși.
Ele discutau deja de o ora și ceva în camera de hotel. Eu am zis că nu consider că Iolanda să părăsească Casa Iubirii. Era nemeritata ieșirea ei. Ea își dorea să cunoască pe cineva. Nu ar fi meritat să plece."

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Bianca Mitroi: "Iolanda nu merita sa iasa din Casa iubirii"

Citeste si: Bianca Mitroi, dezvăluiri în premieră despre cea mai grea perioadă din Casa Iubirii: "Am slăbit 7kg, abia mă mai țin pe picioare! Nici nu pot să mănânc!"

Iolanda este o fata vocala și le deranjează. Ele se menajează. Nu își spun lucruri pentru că sunt prietene. Gemenele nu vor să o supere. Iolanda nu face parte din grupul lor.

În unele momente și ea este influențabilă. Eu cred că ea ar fi vrut să fie cu mine, dar s-a dat de partea majorității. Pe Iolanda aș sfătui-o să fie ea indiferent de ce se întâmplă, aș vrea să fie autentica și să nu se dea după cum bate vântul, a dezvăluit Bianca pentru canalul wownews.

 

 

Taguri: