Planuri de nuntă pentru Dana Roba și Beni! „Ne căsătorim foarte curând”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 30 oct 2023, 20:48

Planuri de nuntă pentru Dana Roba și Beni! „Ne căsătorim foarte curând”

Sursa: Dana Roba Instagram

Dana Roba este mai fericită ca niciodată în brațele noului său iubit, Beniamin. După ce a fost măcelărită de fostul soț Daniel Balaciu, vedeta este acum recunoscătoare că Dumnezeu l-a trimis în viața ei pe Beni.

„Mi se întâmplă cel mai frumos episod din viața mea. Nimeni nu m-a susținut atât de mult în asta”.  Dana Roba și-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe și anume deschiderea propriului studio de make-up. Vedeta a chemat mai mulți prieteni la inaugurare, nelipsit fiind chiar iubitul ei, Beni. 

În cadrul WOWNews, Dana Roba a vorbit despre relația alături de Beniamin, dar și despre planurile lor mărețe. 

Dana Roba și Beni, planuri de nuntă

Întrebat dacă se pregătesc de o nuntă, Beniamin a spus că acest lucru se va întâmpla cât de curând, dar în același timp lucrurile trebuie să fie la timpul lor. 

„Toate la timpul lor. Ne căsătorim foarte curând. Promit că nu o să o las niciodată singură. Avem planuri mari!” a spus Beni.

Citește și: „Cicatricile mele îmi spun o poveste” Fotografia șocantă postată de Dana Roba pe o rețea socială

Cum se înțelege Beni cu fetițele Danei Roba

Dana Roba  are două fete din căsnicia anterioară, cu Daniel Balaciu. Se pare că acestea au prins drag de Beni și, potrivit Danei, îl iubesc foarte mult.  

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Fetele mele îl iubesc foarte mult.”

„Le iubesc foarte mult pe fetele Danei, la fel ca pe mama lor. De foarte multe ori când vin de la muncă mă mai joc. Știu să le prind și părul,” a declarat Beni.

Legat de planurile lor mărețe, aceștia au mărturisit că își doresc foarte mult să aibă un copil și că abia așteaptă ca familia lor să se mărească.

„Nu locuim împreună momentan, dar pe viitor ne dorim să ne mutăm împreună. Cu siguranță ne dorim și un copil. Eu sunt pregătită,” a mai spus vedeta.

Citește și: Felicitări! Dana Roba a invitat pe toată lumea: „Cel mai importat eveniment din viața mea de până acum!!!”

Dana Roba a trecut prin cea mai dificilă perioadă din viața ei, după ce a fost bătută de fostul soț, Daniel Balaciu. Aflat acum în spatele gratiilor, Daniel Balaciu  a măcelărit-o pe vedetă și a lăsat-o cu numeroase cicatrici. 

De ceva timp însă, Dana Roba a cunoscut un bărbat minunat care i-a schimbat complet viața și a ajutat-o să se recupereze. Este vorba de Beniamin, care i-a fost alături în cele mai dificile momente, dar și în cele mai frumoase, ca de exemplu inaugurarea noului studio de înfrumusețare al Danei Roba.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.