Planuri mari de nuntă pentru Irinel Columbeanu! Sora lui Leo de la Strehaia, Olga, își dorește să îi devină parteneră afaceristului

Author: Laura Macovei
Actualizat: 21 oct 2023, 15:25

Planuri mari de nuntă pentru Irinel Columbeanu! Cine își dorește să îi devină parteneră afaceristului: „Să vezi cum e să aibă o țigancă grijă de tine”

Sursa: Captură YouTube

O veste șocantă a ajuns de curând la urechile lui Irinel Columbeanu, aflat de aproape o lună de zile într-un azil. Cineva își dorește să îi devină soție afaceristului și să aibă grijă de el. Despre cine să fie vorba?

Irinel Columbeanu s-a retras la azil, deoarece aici se simte „mai liniștit” și are parte de mai multe îngrijiri medicale, după ce a rămas cu anumite probleme de sănătate.

Cine își dorește să-i devină soție lui Irinel Columbeanu?

La vârsta de 66 de ani, Irinel Columbeanu  ar putea să se mai gândească încă la o nuntă și chiar la a fi din nou soț, deoarece o persoană extrem de influentă din România i-a făcut o propunere. 

Este vorba de sora lui Leo de la Strehaia, Olga, care își dorește să ajungă la brațul afaceristului. 

Citește și: „Trei zile am stat numai cu pampers” Leo de la Strehaia, despre chinurile prin care a trecut din cauza bolii

„Să vezi cum e să aibă o țigancă grijă de tine,” i- a

transmis Leo de la Strehaia.

Leo de la Strehaia și Irinel Columbeanu ar putea deveni cumnați

Leo de la Strehaia  nu a mai stat pe gânduri și, când a auzit dorința surorii lui, a izbucnit de fericire. Într-un videoclip postat pe pagina sa de Youtube, acesta a mărturisit că e determinat să o ducă pe sora sa, Olga, la Irinel la azil pentru a le face cunoștință și, de ce nu, pentru a-i cununa.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Am o veste pentru voi, în exclusivitate. Sora mea vrea să se mărite. Cu cine credeți că se mărită? Cu domnul Irinel Columbeanu. Dacă vrea să se mărite, mă duc acasă după ea să o iau, ca s-o duc la Irinel la azil”, a spus acesta.

Leo de la Strehaia a mai declarat că Irinel ar putea părăsi azilul și este binevenit la ei acasă, la Strehaia, unde Olga va avea grijă de el. 

Citește și: „La femei s-au dus trei milioane de euro” Cum a fost viața lui Leo de la Strehaia alături de femeile celebre

„O să mergem să facem propunere să vină să stea la noi la Strehaia, îi dăm o cameră în casa noastră, mâncare.

Irinele, să vezi cum e să aibă o țigancă grijă de tine! E number one! Dar sora mea e Olga Originala! Noi te respectăm și te apreciem că ai ajutat multă lume, acum vrem să îți oferim și noi un ajutor.

Nu trebuie să te simți aiurea, te faci neam cu noi. Olga vrea să te ia de bărbat. Olga Originala de la Strehaia, sora lui Leo.

Are casă, ce mâncăm noi mănâncă și el, nu să-l lăsăm acolo, cum l-am văzut la televizor. Sau cum bârfește toată lumea, că e la azil. Vrem să sărim în sprijinul tău. Olgăi îi place de foarte mult timp de tine și acum a prins ocazia.

Dacă ești și tu de acord, trebuie să apreciezi și tu, că ești bărbat ca lumea, milionar, că tot milionar o să rămâi.  Eu zic să stai să o asculți pe sora mea, pe Olga, ea vrea să vină să te ceară de bărbat”, a mai spus Leo de la Strehaia, potrivit click.ro.