Planurile Adelinei Pestrițu pentru ziua ei de naștere: „Toată lumea mă întreabă ce urmează să fac”. Vedeta i-a surprins pe toți

Author: Diana Ghita

Câți ani împlinește Adelina Pestrițu

Sursa: Facebook Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc, fiind urmărită de mii de oameni pe rețelele de socializare.

Adelina Pestrițu are o prezență foarte activă în mediul online, mai ales pe Instagram, unde împărtășește, cu urmăritorii, diverse aspecte din viața ei, ceea ce a făcut și în urmă cu doar câteva ore.

Adelina Pestrițu împlinește frumoasa vârstă de 37 de ani

Recent, vedeta a postat în secțiunea de story a paginii ei personale de Instagram un videoclip în care le-a amintit urmăritorilor că ziua ei de naștere se apropie cu pași repezi.

Odată cu acest anunț, aceasta și-a dorit să le dezvăluie internauților ce planuri are pentru această zi specială. 

Adelina Pestrițu i-a surprins pe toți, mai ales pe cei care credeau că femeia își va serba aniversarea de 37 de ani într-un mod extravagant.

„Se apropie ziua mea, fac 37 de ani, o vârstă fragedă, floarea tinereții, și toată lumea mă întreabă ce urmează să fac, dacă plec într-o vacanță, dacă pun la cale un super party, o petrecere mare mare, cu mulți invitați.

Nu!”, 
a spus vedeta în clipul postat pe IstaStory.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: „Aproape am făcut un atac de cord la semafor” Adelina Pestrițu, clipe de coșmar în trafic. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Ce planuri are Adelina Pestrițu pentru ziua ei de naștere

Aceasta le-a explicat oamenilor din online de ce nu vrea să facă nimic de genul acesta, aducând în prim-plan faptul că anul acesta vrea să-și petreacă ziua de naștere într-o atmosferă mai restrânsă, alături de membrii familiei sale.

„Tot ce vreau să fac pentru această zi de naștere este să mă bucur de ai mei. Nu mai am nevoie de nicio plecare, dacă puteți să credeți asta, că spun eu asta”,  a

transmis celebra vedetă.

Citește și: Adelina Pestrițu, probleme după revenirea în România „ Am ochii umflați, sunt de pe altă planetă” Ce se întâmplă cu bruneta

De asemenea, Adelina a dezvăluit că s-a săturat de plecări și că tot ce își dorește acum este să stea liniștită la ea acasă.

Nu mai vreau să plec nicăieri! Nu mai vreau! Vreau să stau acasă”,  a

mai mărturisit aceasta, prin intermediul filmulețului postat pe Instagram.

Adelina Pestrițu nu a luat această decizie din cauză că ar avea anumite probleme cu banii, întrucât, conform economica.net, aceasta câștigă venituri impresionante de pe urma firmei sale, care a atins un profit net de 1,18 milioane de lei în anul 2022. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.