Platforma BitMahavi.com – cea mai accesiblă  și sigură platforma de trading criptomonede

Author: B.M.
Actualizat: 13 iul 2020, 15:08

Pentru a putea tranzacționa pe o platformă pentru criptomonede este bine de știut că orice doritor are nevoie să fie informat în legătură cu acest domeniu și să aibă ceva experiență în acest sens.

Schimburile de acest tip sunt supuse anumitor riscuri, de care orice client trebuie să fie conștient încă de la prima tranzactie. Însă riscul pe care nimeni niciodată nu dorește să și-l asume este cel legat de garantarea siguranței tranzacției. Tocmai ce aceea una dintre cele mai importante caracteristici, pe lângă cea legată de accesibilitate, este asigurarea celor mai bune condiții de securitate.

Platforma BitMahavi.com este una dintre cele mai promițătoare soluții de accesibilitate și siguranță, disponibile în clipa de față pe piața tranzacțiilor cu criptomonede din România. Aceasta este o platformă de live trading, unde puteţi cumpăra sau vinde instant cele mai populare criptomone de la ora actuală, respectiv Bitcoin, Ethereum și Litecoin. Interfața este prietenoasă, iar instrumentele de evaluare și decizie sunt foart utile. Prețurile sunt avantajoase și toate comisionele practicate sunt prezente pe site.

Scopul principal al acestei platforme este acela de a oferi oricărui trader începător sau avansat un acces cât mai simplu, rapid, legal și sigur pe piața de criptomonede.

De ce este platforma BitMahavi.com cea mai accesibilă platformă de trading criptomonede?

Fiecare utilizator al unei astfel de platforme de tranzacționare are propriu stil și metodă de informare, analiză și investire. Cu cât acesta este mai avansat, cu atât dispune de mai multe cunoștințe despre ceea ce își dorește de la o pltatformă și cum să folosească instrumentele și graficele disponibile. Nefiind un domeniu lipsit de riscuri, cei care doresc să investească, dacă nu au răbdarea și priceperea necesare este recomandat să apaleze la un broker specializat.

Însă, acel lucru de care au nevoie și brokerii și începătorii este o platformă cât mai accesibilă și mai ușor de folosit. Iată care sunt motivele pentru care platforma bitMahavi este una dintre cele mai interesante în acest sens:

  • pentru a avea acceas la tranzacții și la instrumentele disponibile tot ce aveți de făcut este să vă creați un cont;
  • crearea contului este extrem de simplă, pentru început neavând nevoie decât de o adresă de email și de o parolă;
  • oferă instrumente de analiză și tranzacționare utile atât unui începător, cât și unui trader cu experiență;
  • este adaptată specificului pieței căreia îi este destinată, respectiv pieței din România;
  • comisioanele și taxele de tranzacționare sunt vizibile și transparente;
  • toate datele necesare schimburilor sunt disponibile în timp real;
  • tranzacția, în funcție de criptomoneda aleasă durează cât mai puțin cu putință;
  • oferă cele mai avansate condiții de siguranță a datelor operațiunilor;
  • rata de schimb pentru a cumpăra și a vinde criptomonede este foarte avantajoasă;
  • validarea înregistrărilor și a tranzacțiilor durează foarte puțin.

Toate aceste caracteristici fac din această platformă una dintre cele mai agreate soluții de acest gen disponibile pe piață la ora actuală. Grație avantajelor oferite și performanței specifice, site-ul se bucură de multă apreciere și recomandări pozitive din partea celor câteva mii de utilizatori actuali.

Fiind vorba despre o platformă dedicată pieței din România se anunță o serie de avantaje și servicii speciale, adaptate tipului local de tranzacționare. Această platformă dispune și de posibilitatea de a face transferuri prin intermediul celor patru ATM-uri din București, Constanța și Teleorman și chiar retrageri de numerar.

Un aspect extrem de important  asupra căruia pune accent platforma este acela legat de siguranța tranzacțiilor și cheilor publice și private. Securitatea oricărei înregistrări de date personale sau de schimburi este extrem de importantă pentru a garanta tuturor utilizatorilor exigențele specifice de care au nevoie, fară a cauza vitezei de tranzacționare, indiferent de sistemul de operare folosit.

Este bine de remarcat că fiecare dintre monedele tranzacționate, respectiv Bitcoin, Ethereum și Litecoin vine cu propriul sistem de securitate dezvoltat, actualizat și îmbunătățit în permanență de creatorii criptomonedelor respective. În funcție de  portofelul ales și de cheile disponibile, uneori este nevoie să descărcarți întregul blockchain, alteori este nevoie doar de o parte a accestuia. Acest aspect influențează viteza tranzacțiilor. Tranzacțiile trebuie să fie întotdeauna protejate de atacurile de pe servere sau pentru operațiile efectuate offline. Fiecare dintre aceste norme de securitate fucționează diferit în funcție de sistemul de operare folosit, dacă este vorba de Windows, Mac, Linux, Android și de browser-ul de navigare ales.

Grație simplității de folosire, interfeței prietenoase, comisioanelor transparente și prețurilor avantajoase această platformă de trading criptomonede se anunță a fi o platformă extrem de populară.  Ea oferă tuturor utilizatorilor un mediu performant și  securizat de efectuare a tuturor tranzacțiilor de cumpărare sau vindere a monedelor digitale Bitcoin, Ethereum, Litecoin.

Criptomonedele sunt produse de investitii foarte volatile. Datorită faptului că nu există  o legislație UE de protejare a investitorului este foarte important să recurgeți de fiecare dată la o platformă care să vă garanteze condiții de siguranță maximă. Tocmai de aceea reputația bună, accesibilitatea și securitatea oferite sunt cea mai bună garanție pentru a începe să tranzacționați prin intermediul acestei platforme.

Pentru a testa și a vă convinge de calitățile platformei accesați cu încredere Bitmahavi.com!

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.