"Pleacă acasă ambii concurenți!" Situație incredibilă la Casa iubirii! Cine va părăsi emisiunea? Aflați ce se va întâmpla în Gala de duminică, 31 martie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 30 mar 2024, 20:55
video Foto(7)

Duminică, 31 martie, fanii emisiunii “Casa iubirii” vor avea parte de o nouă ediție incendiară, în care conflictele vor pluti în aer.

Lucrurile încep să scape de sub control în Gala de duminică 31 martie. Fanii emisiunii Casa iubirii vor avea parte de o ediție cu adevărat incendiară, deoarece tinerii scot la iveală detalii șocante despre ei. 

Citește și: ''Ești dragostea adevărată!'' Incredibil cum s-au filmat Bogdan și Robi în afara emisiunii Casa iubirii. Virginia va rămâne fără cuvinte când îi va vedea pe cei doi concurenți

Giuly, din nou în conflict cu fetele și băieții din Casa iubirii

Tensiuni și răsturnări neașteptate de situație în Gala de duminică!  A fost o săptămână agitată la “Casa iubirii”, iar lucrurile nu par să se liniștească.

Replici tăioase, reproșuri și mulți nervi, cam așa s-ar putea rezuma ediția de duminică, 31 martie, a emisiunii, după ce Giuly intră, din nou, în conflict cu ceilalți concurenți din Casa iubirii.

Andreea Mantea încearcă să afle ce se întâmplă cu Giuly, dar concurenta este mult prea afectată de ceea ce se întâmplă între ea și ceilalți concurenți. Tânăra simte că nu este înțeleasă de nimeni și că dacă încearcă să explice ceva, vorbește degeaba.

Andreea Mantea: ''Sunteți ok? Giuly nu e ok. Nu mai zâmbești.''

Giuly: ''Nu, nu mai zâmbesc.''

Larisa:' 'În ceea ce privește tentativa ei de relație cu Robert, eu nu cred.''

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Giuly: ''Mi se pare că toată săptămâna am vorbit degeaba.''

Patrick: ''Of, Giuly, Giuly!''

Giuly: ''Nu mai generaliza Patrick! Dacă ție îți vine un mesaj, și îți vin 100 de mesaje pozitive, tu te focusezi pe acel 1% din mesajul negativ? Eu măcar mă focusez pe

mine, ceea ce nu face toată lumea.''

În ediția de duminică, Andreea Mantea vrea să afle ce va face Robert dacă Giuly va părăsi Casa iubirii. Spre surprinderea tuturor, concurentul declară că nu își poate continua parcursul în emisiune fără iubita lui. Cu toate acestea Giuly nu este de acord și îl încurajează să rămână în competiție, dacă ea va fi eliminată înaintea lui, asigurându-l că îl va aștepta în afara emisiunii.

Situație fără precedent în Casa iubirii! Cine va părăsi emisiunea

Tensiunile atins cote maxime în Casa iubirii, după ce Andreea Mantea dezvăluie cine sunt concurenții care părăsesc competiția.

"În această Gală pleacă acasă ambii concurenți", este anunțul Andreei Mantea.

Citește și: Cum arată mama Virginiei de la Casa Iubirii. Concurenta a publicat o imagine emoționant cu cea care i-a dat viață

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de mâine.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de duminică, 31 martie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?