Plecati in concediu si nu aveti unde sa va lasati patrupedul? Acum exista HOTELURI pentru catei

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 08 oct 2020, 16:55

Plecati in concediu si va faceti griji ca nu aveti unde sa va lasati animalul de companie? Ei bine, si cateii pot avea propria vacanta, intr-un hotel special construit pentru ei.

Vi-l prezentam pe Guffi, un Shih Tzu foarte rasfatat de stapana lui, Sorina, care l-a obisnuit sa-l ia cu ea peste tot. De data aceasta, insa, tanara vrea sa mearga in vacanta fara micutul ei prieten. Asa ca, in timp ce isi face bagajul, Guffi o priveste cam nedumerit.

Chiar daca ii va fi greu sa stea departe de Guffi, Sorina i-a asigurat si lui o vacanta. Si nu oriunde, ci la un hotel pentru catei! Sorina inspecteaza cu atentie camera unde va sta Guffi.

Odata ce l-a lasat pe Guffi la hotel, Sorina pleaca in vacanta mult asteptata.

Ca o mama grijulie, Sorina nu poate sa stea fara sa stie ce face micutul sau. Intra repede pe internet, chiar daca se afla la piscina, si se uita la Guffi. La fel ca Sorina, cei care isi lasa cateii la hotel primesc un cod de la camerele de supraveghere si, astfel, pot sa-si vada animalele de companie, ori de cate ori doresc si de oriunde s-ar afla.

##VIDEO113940##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”