Pleci in vacanta cu masina personala? Iata cum iti asiguri o calatorie linistita!

Author: Oana Picerea

Atunci cand pleci intr-o vacanta este de inteles ca iti doresti sa iei dupa tine si masina personala, pentru ca ea te ajuta sa te deplasezi fara griji, mai ales daca ai de parcurs dinstante mari. Cu toate acestea, un drum lung reprezinta o grija in plus, iar autoturismul tau trebuie sa fie intr-o stare cat mai buna din toate punctele de vedere. Acest lucru inseamna ca este necesara o revizie facuta din timp, dar si siguranta ca orice mic incident neprevazut nu iti va strica vacanta. Iata cateva sfaturi utile!

Masina fericita - o vacanta linistita!

1. Opteaza pentru o asigurare CASCO

Pe langa polita obligatorie RCA pe care orice masina trebuie sa o aiba, atunci cand pleci intr-o calatorie este indicat sa intocmesti si o asigurare CASCO. Chiar daca ea presupune un cost in plus este mai mult decat necesara, pentru ca tu sa nu intampini probleme care iti pot strica vacanta. Daca iti doresti polite CASCO care sa iti ofere o multime de avantaje poti sa te orientezi catre cea de la Asirom.ro care acopera o plaja mare de riscuri, de la fenomene meteo pana la furt si lovituri. De asemenea, te mai poate asigura si in caz de: derapari, caderi de corpuri pe autovehicul, avarii produse in parcare, inundatii, rasturnari si multe altele. In plus, poti beneficia si de acoperirea unor riscuri suplimentare. Astfel, pleci la drum fara griji si cu siguranta ca orice s-ar intampla poti rezolva!

2. Alege o asigurare de calatorii

Indiferent ca pleci singur sau impreuna cu familia, trebuie sa iei in considerare posibilele riscuri la care te supui. Daca nu iti doresti ca eventuale evenimente neplacute sa iti strice vacanta, cel mai bine este sa faci o asigurare de calatorie care sa te protejeze daca te imbolnavesti sau in cazul unui accident. Este intotdeauna eficient sa beneficiezi de asistenta medicala de urgenta, tratamente stomatologice, vizite medicale, medicamente si multe alte acoperiri suplimentare, pentru ca trebuie sa fii pregatit de orice atunci cand pleci la drum, mai ales daca esti intr-o tara straina. Cu o astfel de polita poti sta linistit!

3. Verifica masina inainte de drum

Sa mergi la service inainte de a incepe o calatorie lunga este mai mult decat necesar. Cu siguranta nu iti doresti surprize neplacute in timpul vacantei. Asigura-te ca toate consumabilele sunt schimbate si ca luminile functioneaza cat mai bine pentru o vizibilitate buna. In plus, acum este momentul sa ii aduci masinii tale orice imbunatatiri ai amanat. In ultimul rand, nu uita sa opresti pe drum cat de des poti. Pentru ca nimic nu este mai important decat siguranta ta si a pasagerilor, pauzele sunt necesare la un drum lung, mai ales pentru ca soferul are nevoie de odihna.

 

 

 

 

Asadar, daca te pregatesti sa pleci intr-o calatorie cu masina personala, ia in considerare sfaturile de mai sus! Asigura-te ca autoturismul se afla intr-o stare perfecta si nu ezita sa intocmesti o polita CASCO pentru mai multa siguranta!

 

Sursa foto: Unsplash.com

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.