„Plicuri goale! Nicio secundă nu mi-a trecut prin cap!” Ce a pățit Livian, fiul lui Nelson Mondialu’, la nuntă! Primele imagini cu mireasa fostului concurent Puterea dragostei

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 sep 2024, 11:28

Nuntă de poveste în familia lui Nelson Mondialu’! Fiul sau, Livian, s-a căsătorit cu aleasă inimii sale, Alexandra! Iată unde s-a desfășurat petrecerea și ce s-a întâmplat la finalul evenimentului! Mirii au avut un șoc în clipa în care au deschis plicurile!

Livian, fiul lui Nelson Mondialu’, s-a numărat printre cei mai îndrăgiți concurenți de la Puterea dragostei. Deși nu și-a întâlnit sufletul pereche în cadrul show-ului matrimonial, carismaticul tânăr a câștigat cel de-al doilea sezon și a continuat să își caute jumătatea. În urmă cu doi ani, acesta s-a afișat cu o nouă iubita iar la scurtă vreme cei doi s-au căsătorit civil. De curând, Livian și Alexandra și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu.

Aceștia au organizat o nuntă că în povești și au avut alături mulți invitați, iar petrecerea extravaganță s-a desfășurat într-o locație de lux din Cluj-Napoca.

Ce a pățit Livian, fiul lui Nelson Mondialu’, la nuntă

Livian, fiul lui Nelson Mondialu’, s-a căsătorit religios cu aleasă inimii sale, Alexandra Dumitru. Fericitul eveniment a avut loc într-un salon de lux, din Cluj-Napoca, cu un decor de basm, unde au avut alături rudele și prietenii apropiați.

Înainte de nuntă, Livian a anunțat în mediul online că va lua câteva măsuri stricte pentru că petrecerea să decurgă așa cum el și soția lui și-au planificat și pentru că invitații să se bucure de distracție pe cinste.

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Livian Pop. Fostul concurent de la Puterea dragostei va deveni tătic? Anunțul lui Nelson Modialul

„La nuntă, nimeni nu are voie să iasă. De ce zic asta? La alte nunți toată lumea era afară. Deci, a rămas sala goală. Toată lumea era afară cu alea aprinse și stăteau și treceau orele și își aprindeau încă una. Stăteau bărbații afară câte o oră pe un trabuc. O seară vă puteți abține, de la patru jumătate la două jumătate. Cine vine la nuntă nu are voie să părăsească nuntă până la ora 12.

Fără nicio glumă, când vine tortul. Nu aveți voie cu telefon. Nu le luați că pe niște reguli. Îi protocol. Așa este protocolul nunții”, a anunțat Livian, pe contul lui de Facebook.

Deși întregul eveniment s-a desfășurat așa cum cei doi miri și-au propus, la finalul petrecerii, aceștia au avut parte de un șoc. În clipă în care au început să deschidă plicurile cu darul de nuntă de la invitați, au constatat faptul că multe dintre plicuri erau goale.

Livian s-a arătat uluit și revoltat de gestul la care au recurs unii dintre invitați și a ținut să își anunțe și urmăritorii în mediul online.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

„Plicuri goale! Nicio scundă nu mi-a trecut prin cap… acum poate unii o să zică „Bă dar tu nu ai verificat?” Ce e drept, nu am simțit la atingere. Poate mi l-a dat mie, poate l-a băgat direct în cutie, dar nu am simțit la atingere. Și acum să fim serioși… când îmi dai tu plicul la final de nuntă, îl iau, mă uit să văd dacă ți-ai pus numele, nu îl pun la lumină să vadă dacă sunt bani sau îl palpez. Nu știu, dar sunt vreo 17 plicuri din astea. Vă dați seama. 17 plicuri, 17 persoane sau familii, cupluri. Din astea vreo 13 sunt perechi. Extraordinar vreo 30 de meniuri plătite și eu am primit plicuri goale. Mie încă nu îmi vine să cred. Tot nu îmi vine să cred. Nu ai ce face. Eu sper totuși că lumea s-a simțit bine și asta să fie cea mai mare cheltuială. De bine, de rău… o iau invers, am plătit eu să se simtă lumea bine!”, a menționat Livian, în mediul online.

Fiul său, Livian, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale

Livian și Alexandra au strălucit în ținute elegante și au făcut furori pe durata întregului eveniment. Mirele a purtat un costum clasic, negru, plin de rafinament, în timp ce mireasă lui a ales o rochie aparent simplă, dar foarte eleganta și rafinată, cu o crăpătură îndrăzneață pe picior, punându-și în valoare frumusețea angelica și silueta superbă. La eveniment a fost prezent și fiul celor doi, care de asemenea a fost revelația serii.

Citește și: Livian Pop și iubita lui, în ipostaze înduioșătoare! Iată cine este și cum arată tânăra cu care se iubește Livian

Invitații prezenți la petrecere au avut parte de momente artistice memorabile. Marcel Pavel s-a numărat printre vedetele care au încântat cu vocea lui. Acesta a fredonat melodia „Frumoasă mea” pentru dansul mirilor și celebrul manelist Florin Salam a încins atmosfera cu piesele lui îndrăgite.