Plimbari prin centrele comerciale, evenimente sportive in spatii inchise sau cina la un restaurant! Variantele sunt pentru zilele libere, dar ploioase!

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 21 sep 2020, 06:45

Ce daca ploua? Doar n-o sa ne inchidem in casa! Ilinca Obadescu v-a facut programul pentru zilele mohorate care urmeaza! Gasiti cele mai bune recomandari in rubrica “Ce faci in weekend?”

Plimbari prin centrele comerciale, evenimente sportive in spatii inchise sau cina la un restaurant! Variante sunt pentru zilele libere, dar ploioase!
Am intrebat-o si pe stilista Maria Andrei ce face in acest weekend si a venit cu o idee care va va face viata mai usoara. Curatenia de primavara in sifonier!

Dupa fapta si rasplata! Daca v-ati reorganizat dulapul, meritati o vizita in raiul bunatatilor. La Muzeul Taranului Roman, producatori din toate zonele tarii vor veni cu bors de peste, sarmale, turte dulci, covrigi, placinte, baclavale si cafea la nisip.

Sa nu care cumva sa nu cumparati de la targ miere naturala pentru ca, doamnelor, weekend-ul acesta este momentul sa va lasati sotul la meci cu baietii, iar dvs. sa va rasfatati cu un ritual de infrumusetare din produse natural.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daca

diminetile ploioase va fac morocanosi atunci urmatoare reteta cu siguranta va va binedispune. Acestea au fost recomandarile mele, numai bune sa va mearga la suflet. Pana saptamana viitoare, weekend placut!