Ploaie de bani în Cehia, după ce un renumit influencer a aruncat cu dolari din elicopter! Imaginile au devenit rapid virale

Author: Diana Ghita

Kazma a aruncat un milion de dolari din elicopter

Sursa: Captură YouTube; Facebook

Un renumit influencer din Republica Cehă, pe nume Kamil Bartošek, a aruncat un milion de dolari direct din elicopter.

Kamil Bartošek, supranumit Kazma, este un cunoscut producător și influencer ceh, în vârstă de 38 de ani. Acesta este renumit pentru personalitatea lui excentrică.

A plouat cu bani pe un câmp din Cehia

Duminică, pe 22 octombrie, Kazma a făcut un show cu totul ieșit din comun. Acesta a trimis 100.000 de invitații, prin care a informat oamenii că urmează să facă un spectacol de zile mari, în care va arunca o sumă impresionantă de bani chiar din elicopter.

„Am trimis un e-mail la 100.000 de persoane care s-au înregistrat pe site-ul nostru, la ora 6:00, cu informații despre locul unde vom arunca banii din elicopter. Sarcina a fost de a sparge un cod pentru a descifra locația”, a explicat influencerul.

Întreaga scenă a avut loc pe un câmp din nordul Cehiei, mai exact în localitatea Lysá nad Labem, din regiunea Boemia Centrală.

Acolo, Kazma și-a făcut rapid apariția cu elicopterul, din care a aruncat un milion de dolari, în bancnote de un dolar.

Pe câmpul întins, circa 4.000 de persoane așteptau ca banii să pice din cer, mulți dintre ei venind înarmați cu saci, umbrele sau cu diverse obiecte inedite de care să se ajute să prindă cât mai mulți bani.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Cum arată parcul fotovoltaic al lui Călin Donca! Răspunsul milionarului la acuzațiile lui Dorian Popa: „Echipele noastre lucrează zilnic”

Ce cauză s-a ascuns în spatele acestui gest

Kamil Bartošek a recurs la acest gest excentric după ce a pus banii la bătaie într-un concurs, care nu a fost câștigat. Milionul de dolari i-ar fi fost oferit primului care descifra codul din filmul influencerului, intitulat „One Man Show”.

Însă, având în vedere că nimeni nu a reușit să spargă respectivul cod, producătorul a decis să-i împrăștie pe un câmp plin de oameni. Aceștia din urmă s-au arătat entuziasmați de eveniment, exclamând: „Plouă cu bani!”.

Prin această demonstrație, Kazma nu doar că a vrut să facă un show inedit, ci și să atragă atenția asupra unor cauze caritabile. Astfel, fiecărei bancnote i-a fost atașat un cod QR, care, după ce este scanat, îi redirecționează pe oameni către un site dedicat donațiilor.

„Spectacolul nu este un eveniment distractiv, ci și un apel la contribuții caritabile”, a spus Kamil Bartošek.

Deși a avut o cauză umanitară în spate, gestul influencerului tot a creat un imens val de critici, printre care și diverse vedete s-au arătat intrigate. O mare parte dintre personalitățile publice au fost de părere că aceea sumă putea fi folosită în scopuri mult mai bune.

@shower.thoughts.ai It was raining money today! This guy dropped $1 Milion dollars from a helicopter. #rainingmoney #moneyrain #kazma #fyp ♬ Money, Money, Money- ABBA

Citește și: Ana Morodan, condamnată la 1 an si 3 luni de închisoare: Decizia nu este una definitivă