Ploaie de premii pentru vedetele Kanal D. Ilinca Vandici si Victor Slav au fost desemnati cei mai atragatori prezentatori TV

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 nov 2017, 10:12
video Foto(6)

Cele mai importante personalitati din lumea showbiz-ului si televiziunii si-au dat intalnire in aceasta seara, la Gala eva.ro.

Show-ul de fashion “Bravo, ai stil!” a fost rasplatit cu premiul special pentri “Cea mai populara emisiune de stil”. Distinctia le-a fost inmanata lui Razvan Ciobanu si Ilincai Vandici, vedeta tv purtand o rochie scurta, care ii venea ca turnata si ii evidentia formele perfecte.


Victor Slav a fost votat de public si premiat cu titlul de “Cea mai atragatoare vedeta masculina”. Prezentatorul emisiunii WOWbiz a urcat pe scena si a multumit tuturor celor care l-au ales.


"Cel mai bun show nocturn de divertisment" a fost votat WOWbiz, emisiune produsa si difuzata de Kanal D. Premiul a fost ridicat de Victor Slav, prezentatorul formatului castigator si colegul Andreei Mantea.


Ilinca Vandici a urcat din nou pe scena pentru a ridica torfeul la categoria “Cea mai atragatoare vedeta feminina”, pe care a castigat-o fara probleme.

Vezi mai multe imagini pe wowbiz.ro