Ploi, vânt puternic și temperaturi în scădere: Meteorologii Accuweather anunță cum va fi prognoza meteo în țară sâmbătă, 14 septembrie 2024

Autor: Cristina Mocanu

Ploi, vânt puternic și temperaturi în scădere

Sursa: pexels.com

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi în scădere, cu șanse de precipitații în aproape toate zonele din țară. Cum va fi vremea sâmbătă?

Potrivit accuweather.com, de sâmbătă, 14 septembrie 2024, vremea va fi răcoroasă cu șanse mari de precipitații. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de sâmbătă, 14 septembrie 2024

Potrivit accuweather.com, anunță temperaturi în scădere, precipitații în majoritatea regiunilor și vânt puternic în zonele de munte și de deal. În Moldova și în Dobrogea este posibil să apară furtunile.

Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 27 de grade Celsius, iar cele minime între 6 și 17 grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 4 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre V. Temperatura maximă va fi de 21 de grade Celsius, iar cea minimă de 10 grade Celsius.

Apar condiții de ploaie, iar gradul de umiditate va fi de 72%.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Vremea în Constanța

În Constanța, vremea va fi plăcută, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 6 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre SV. Temperatura maximă va fi de 24 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius. Apa mării va avea 23-24 de grade Celsius.

Vremea în Brașov

În Brașov,  cerul va fi mai mult noros, indicele UV va fi de 4 din 11, iar vântul va sufla cu variabil dinspre VNV.

Temperatura maximă va fi de 17 de grade Celsius, iar cea minimă de 5 grade Celsius. Este posibil să plouă.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi înnorat, indicele UV va fi de 5 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre SSV. Temperatura maximă a zilei va fi de 24 de grade Celsius, iar cea minimă de 11 grade Celsius.

Este posibil ca pe parcursul zilei să apară ploile.

Citește și: Vremea se schimbă radical! Meteorologii anunță lapoviță, ninsoare și inundații la mijlocul lunii septembrie, odată cu intrarea Ciclonului Boris în România

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi înnorat, indicele UV va fi de 2 din 11, iar temperatura maximă va fi de 13 grade Celsius.

Vântul va sufla variabil, iar temperatura minimă va fi de 10 grade Celsius. Este posibil ca pe parcursul serii să apară ploile.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult noros, iar vântul va sufla cu 25 km/h. Indicele UV va fi de 3 din 11, temperatura maximă va fi de 21 de grade Celsius, iar cea minimă de 11 grade Celsius. Apar furtunile însoțite de descărcări electrice.

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult înnorat, iar indicele UV va fi de 6 din 11. Vântul va sufla cu 20-40 de km/h, temperatura maximă va fi de 18 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 9 grade Celsius. Nu sunt șanse să cadă precipitații.

Citește și: Alertă de vreme severă în România. Care sunt zonele afectate de ploi torențiale și intensificări ale vântului

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi răcoroasă cu un cer noros și condiții mari de ploaie, indicele UV va fi de 2 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre NV. Temperatura maximă va fi de 13 grade Celsius, iar cea minimă de 7 grade Celsius.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.