Ploile AU FACUT PRAPAD in centrul tarii VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 16:15

In comuna aradeana Apateu a plouat torential mai multe zile la rand.

Apa a inghitit gradinile oamenilor si serele pline cu rasadurile de primavara. De teama inundatiilor, localnicii si-au scos animalele din grajduri si le-au dus in zone mai inalte. Autoritatile locale sustin ca nu pot face nimic si ca asteapta oprirea ploilor.

" In urma cu o saptamana apa a crescut. Ne-au venit 25 de litri pe metru patrat de precipitatii. In jurul orei 20.30 o venit o rafala de 25 de litri pe metru patrat in cinci minute", a declarat Aurel Bondau, primarul localitatii Apateu.


Pagubele produse de ploi vor fi evaluate abia dupa retragerea apelor. Pana atunci, insa, vremea rea continua. Meteorologii au anuntat ca va ploua in toata tara, iar hidrologii au emis o avertizare de inundatii cod portocaliu, valabila pentru raurile din judetele Satu Mare, Hunedoara, Caras- Severin, Timis, Mehedinti, Valcea, Olt si Dolj,

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.