Ploile torentiale au facut PRAPAD in toata tara VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:21

A plouat o zi intreaga de parca s-ar fi scurs norii!

Asa ceva rar va e dat sa vedeti! Strazile au disparut cu totul, masinile aproape ca nici nu se mai vad. Apa a pus stapanire peste toate. Cei doi barbati din imagine vor sa ajunga la un bloc din apropiere. Si-au scos barcuta la apa si au transformat-o in masina plutitoare. S-au intalnit si cu o masina de pompieri in intersectie.

In timp ce unii dau la vasle, altii imping din greu sa isi salveze masinile.
Multi dintre proprietarii masinilor ar fi iesit afara, sa incerce sa isi salveze automobilele, dar riscau sa fie electrocutati.

Un alt colt al tarii, o alta nenorocire! Cand ploua, oamenii din comunele de pe langa Bucuresti traiesc un adevarat cosmar. Apa de pe sosea se scruge direct in gospodariile lor. Terenul asfaltat este cu cativa centimetri mai inalt decat ograda si toata apa vine la vale. In zadar s-au chinuit autoritatile sa faca santuri cu excavatoarele.
Cantitatile de apa au fost prea mari.

Nici in buricul targului lucrurile nu au stat mai bine. Ba chiar au cam plutit! Au rasarit adevarate lacuri in fata blocurilor si pe bulevardele mari.

In Capitala Moldovei, oamenii au ajuns sa umble desculti. Lacurile formate pe strada sunt atat de mari, incat n-are niciun rost sa-si distruga incaltamintea. In loc sa astepte autobuzele, localnicii au preferat sa se avante singuri prin balti.
Nu de alta, dar cu ocazia asta au reusit sa le si masoare.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.