Ploua cu laude la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Ce concurenta i-a uimit pe jurati cu stylingul propus in aceasta seara! “Tu poti fi considerata un reper in moda romaneasca!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 oct 2020, 10:46
Lupta concurentelor de la "Bravo, ai stil! Celebrities" pentru marele premiu devine din ce in ce mai apriga!

Una dintre aspirantele la marele titlul de Cea mai stilata celebritate din Romania ii uimeste pe jurati cu outfitul propus de aceasta data.

Cele opt celebritati intrate in competitia stilului sunt gata si in aceasta seara de o defilare incendiara in platou, emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities” si, in acelasi timp, de reintalnirea cu telespectatorii, pe micul ecran, de la ora 23:00, la Kanal D.

Una dintre aspirantele la marele titlul de Cea mai stilata celebritate din Romania ii uimeste pe jurati cu outfitul propus de aceasta data.

Tanara straluceste in ochii juratilor, care nu contenesc sa ii aprecieze vestimentatia.

Una dintre concurente ii uimeste pe jurati cu stylingul propus in aceasta seara! 

Imi place cum le-ai combinat, imi place si clopul! Am hotarat, sa spun din start, ca este cea mai buna tinuta din seara aceasta ”, spune Catalin Botezatu.

“Stylingul pe care il faci in jurul unui obiect este aproape de perfectiune! Te felicit”,  o complimenteaza Raluca Badulescu pe concurenta pentru styling-ul creat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tu poti fi considerata un reper in moda romaneasca, in acest momen t”,

adauga Maurice Munteanu

Cine este concurenta care a reusit sa ii impresioneze total pe jurati si ce vor avea de spus contracandidatele sale despre outfitul mult laudat veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzat la ora 23:00, la Kanal D!

Citeste si: Andreea Tonciu o acuza pe Alexandra Ungureanu ca o “copiaza”!

Citeste si: "Andreea Tonciu poate sa te jigneasca atunci cand vrea ea!" Cearta dintre Andreea Tonciu si Alexandra Ungureanu continua! Afla ce se va intampla ASTAZI, intr-o noua editie incendiara "Bravo, si stil! Celebrities", de la 23:00, la Kanal D!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.