Plusica a dezvaluit adevaratele INTENTII ale Manuelei, noua concurenta ''Puterea dragostei''! De ce a venit in emisiune

Autor: O.P.
Actualizat: 21 nov 2020, 04:25
plusica manuela puterea dragostei

Plusica i-a transmis un mesaj cele mai noi concurente ''Puterea dragostei'', Manuela.

Se pare ca cele doua sunt prietene, iar Plusica a dat-o de gol si a dezvaluit care sunt adevaratele sale intentii. Iata ce mesaj i-a scris aceasta pe o retea de socializare: 

Citeste si: Manuela Puterea Dragostei- Bomba sexy! Imagini de infarct cu Manuela, cea mai noua concurenta din casa dragostei

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine e noua concurentă din casa "Puterea dragostei"! A avut o relație cu un fost concurent! Manuela le-a spus băieților că a intrat pentru Baxter, dar s-a apropiat de None!

Manuela Oprisiu nici bine nu a intrat in casa dragostei ca a si atras atentia! Atat fetele, dar mai ales baietii de la "Puterea dragostei" si-au aratat interesul pentru noua venita, care, se pare ca nu e doar o fata frumoasa in cautarea sufletului pereche.

Manuela Puterea Dragostei 

Frumoasa bruneta nu a fost mereu bruneta! Dimpotriva, se pare ca Manuela are culoarea naturala a parului destul de deschisa la culoare. Nici prezenta in fata camerelor de filmat nu e o noutate pentru focoasa ardeleanca! Tanara e un model profesionist si are ani de zile de cand a invatat cum sa defileze pe un podium, in fata privitorilor.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.