Plusica, fosta concurenta de la "Puterea dragostei" se pegateste intens pentru Exatlon! Iata cum se antreneaza de zor sub stricta supraveghere a uneia dintre cele mai competente Razboinice din primul sezon al competitiei din Dominicana!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(7)

Dupa plecarea de la "Puterea dragostei", Plusica s-a hotarat sa se antreneze pentru a participa la Exatlon!

Plusica a trecut prin momente dificile, dupa ce fanii emisiunii au glumit pe seama kilogramelor in plus, insa vrea sa arate tuturor ca se poate schimba.


Marina are si un obiectiv indraznet. Antrenata de razboinica Mariana, se pregateste de Exatlon.
"Imi doresc foarte mult sa ajung si la Exatlon, de fapt v-am spus, m-am inscris!", a spus Marina.

Dupa parasirea show-ului "Puterea dragostei", in urma descalificarii, Marina a ajuns in tara, unde a continuat sa se confrunte cu mesajele rautacioase venite din partea fanilor emisiunii, care au criticat-o pentru faptul ca nu are grija de aspectul ei fizic.


Plusica s-a ambitionat si a decis sa demostreze tuturor ca este capabila sa ajunga la greutatea ideala, prin antrenamente intensive la sala de fitness si mai mult decat atat a luat si hotararea de a participa la Exatlon.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Larisa, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", atac dur la adresa lui Ricardo! "Sa nu mai imi pronunti vreodata numele si ai grija de iubita ta! Nu mai visa frumos, copil obosit!" Iata ce mesaj taios i-a transmis concurentului!

Maretul vis al Plusicai a inceput deja sa se infiripe, deoarece tanara a demarat seria antrenamentelor si nu oricum, ci sub stricta supraveghere a fostei Razboinice Mariana, care a supus-o deja la grele incercari.

Citeste si: Adrian, gest surprinzator! A decis sa incalce regulile pentru a fi descalificat! Iata care sunt motivele pentru care nu isi mai gaseste locul in casa "Puterea dragostei"!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.