Plușica se operează! A ajuns pe mana medicilor! Ce a pățit fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 21 iul 2022, 14:00
Raluca Marina Foto(4)
Transformarea șocantă a celei mai dotate concurente de la Puterea Dragostei!

Plușica una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea dragostei a făcut un anunț șocant. Se operează?

Plușica de la Puterea Dragostei s-a schimbat foarte mult, mai ales după ce a slăbit 13 kilograme în doar patru luni. Acum, fosta concurenta de la Puterea dragostei a anunțat că seria transformărilor continuă, aceasta a decis sa se opereze.

Citeste si: Plușica, momentul adevărului! Ce a spus despre Bianca Comănici

Plușica de la Puterea Dragostei se operează!

Plușica din sezonul 1 de la Puterea Dragostei și-a anuntat admiratorii că va apela la prima intervenție din viața ei. Raluca Marina a anunțat că își pune silicoane, pentru a căpăta și mai multă încredere în ea. Operația la sâni vine într-un moment în care Plușica de acum nu mai seamănă deloc cu cea de acum 2 ani, când aceasta debuta pe micile ecrane. 

Fosta concurenta de la Puterea dragostei nu a dat multe detalii cu privire la motivul pentru care crede că are nevoie de implaturi, ci doar că își va pune implanturi mamare în viitorul apropiat. Plușica a spus că nu știe momentan sigur când va avea loc operația, însă are de gând să treacă pragul medicului cât mai curând.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: De ce s-a rupt prietenia dintre Bianca Comănici şi Pluşica?

"Da, este adevărat, mă voi opera. Nu știu dacă acum sau peste două luni. Este vorba despre implanturi mamare", a declarat Plușica.

Cum a reușit Plușica să slăbească

Plușica a dezvăluit cum a reușit să slăbească 13 kilograme, pentru că toată lumea a fost uimită de transformarea spectaculoasă prin care a trecut fosta concurenta de la Puterea dragostei.

"Mancati de cate ori va e foame, doar aveti grija la cantitate si la ce mancati. Eu nu prea sunt un exemplu! Nu am procedat prea bine pentru ca am continuat sa mananc mancare nesanatoasa. Nu am renuntat nici la dulciuri, nici la pizza sau junk food. Atunci cand m-am apucat de slabit nu mai mancam seara, iar eu paine oricum nu mananc.

Citeste si: Plusica, schimbare spectaculoasa de look! Iata cum arata acum fosta concurenta de la Puterea dragostei!

Am primit intrebari despre pastilele pe care le-am luat, dar eu nu vreau sa vi le recomand pentru ca nu stiu ce e bun pentru voi, nu sunt doctor. Legat de sport… Nu am facut sport, nu sunt genul! Dar sunt sigura ca m-ar fi ajutat si mai mult! Am slabit in jur de 13 kilograme in patru luni.

Aveam undeva la 64, acum am 50",  a spus Plușica, pe contul ei de Instagram.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.