„Poate facem un copil”. Ce planuri de viitor au Claudia Puican și Armin Nicoară, după ce și-au unit destinele în urmă cu doar câteva luni

Author: Andreea Buinoschi

Acesta are un program atât de încărcat, că zilele libere le numără pe degetele de la o mână

Sursa: Instagram

Claudia Puican și Armin Nicoară au devenit soț și soție, însă nu au făcut și petrecerea de nuntă, dar se gândesc la un copil. Prin urmare, cei doi iau în calcul și acest lucru, doar că timpul pare să fie cel mai mare inamic al lor.

Claudia Puica și Armin Nicoară s-au căsătorit, dar nu au avut petrecere de nuntă, însă un copil tot și-ar dori. Deși petrecerea era în plan pentru ei în acest an, programul încărcat pe care cei doi artiști îl au le dă mari bătăi de cap.

Claudia Puican și Armin Nicoară ar face petrecerea de nuntă după apariția unui copil

În cadrul unui interviu acordat pentru WOWbiz, Armin Nicoară a spus că el și Claudia Puican își doresc un copil.

Cu toate că vor să facă și petrecerea de nuntă, dacă anul acesta nu le permite, căci este plin de evenimente, ar putea avea loc odată cu botezul copilului.

Acesta are un program atât de încărcat, că zilele libere le numără pe degetele de la o mână. Așadar, totul trebuie gândit foarte bine, pentru a nu pune atâtea persoane pe drum degeaba.

Citește și: ”Nu mă pot opri din plâns” Claudia Puican, mărturisiri emoționante despre mama sa: "Știm cu toții că într-o zi nu vor mai fi"

„Sper să găsim și timpul și puterea necesară să organizăm. Legat în tot anul, cred că am doar două sau trei zile libere. Nu știu când o să pot să organizez nunta. Acum, dacă chiar nu reușesc, dacă dă Domnul să am și un copil, poate organizăm botez și nuntă”, a povestit saxofonistul.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Armin Nicoară vrea o nuntă mare

Au mulți prieteni, mulți membri ai familiei, mulți colegi, ceea ce înseamnă că numărul de invitați este unul impresionant. Armin Nicoară nu a făcut calculul, dar peste 1.000 de persoane crede că ar veni la petrecerea de nuntă.

Cu așa un volum mare de persoane, nu este de mirare că puținele zile libere pe care le are nu îi permit să organizeze totul rapid.

„În momentul de față, nu mă ajută timpul. Îmi este foarte greu, am și emoții, pentru că cred că sunt mulți, peste 1000 de persoane. E foarte greu. Am plecat, acum, 24 de persoane în vacanță și ne-am pierdut în aeroport.

Nici nu am sală de evenimente în Timișoara și, când trebuie să îi pun la masă, știu de la nunta fratelui meu, au preferințe.

Eu așa aș fi vrut, în Timișoara, să plec de la mama de acasă, că așa-i tradiția, dar nu știm”, a spus Armin Nicoară, recunoscând că familia îi întreabă și de petrecere.

Citește și: Ar putea Claudia Puican să îl înșele pe Armin Nicoară? Soția artistului a recunoscut totul: „Își vede fiecare de viața lui”

Chiar dacă nu a dat un răspuns clar în ceea ce privește petrecerea de nuntă, cert este că Armin Nicoară își dorește copii, dar lasă lucrurile să vină de la sine.

Momentan, acesta se concentrează asupra carierei sale.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?