Pofta pe care Andreea Mantea nu și-o poate controla sub nicio formă. Ce și-a pregătit vedeta în miez de noapte

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 11 ian 2023, 01:15

Pofta pe care Andreea Mantea nu și-o poate controla sub nicio formă. Ce și-a pregătit vedeta în miez de noapte

Sursa: Instagram Andreea Mantea

Andreea Mantea, prezentatoare reality show-ului Casa iubirii, și-a luat fanii prin surprindere în miez de noapte. Ce pofte are vedeta și nu le poate controla?

Andreea Mantea, vedeta Kanal D, s-a confruntat în ultima perioadă cu kilogramele în plus, astfel a fost nevoită să apeleze la ajutorul unui antrenor de fitness, care se ocupă, în prezent, de aspectul său fizic. Vedeta a apelat și la un stil de viață mult mai sănătos și strict, însă, se pare că poftele nocturne îi cam dau bătăi de cap Andreei.

Ce pofte are Andreea Mantea în miez de noapte

Andreea Mantea prezintă cel mai nou show de la Kanal D, Casa iubirii. Emisiunea a ajuns foarte repede la sufletul celor de acasă, care deja au preferați în Casa iubirii. Vedeta a primit acest proiect cu brațele deschise și este extrem de mândră că poate lua parte la cele mai frumoase momente din viața concurenților, care deja au început să tatoneze între ei.

În ultima perioadă, Andreea Mantea a avut o problemă destul de mare cu kilogramele în plus, astfel s-a decis să ia măsuri drastice și să revină la silueta dinainte. Prezentatoarea tv a apelat la ajutorul unui antrenor personal, care i-a pregătit un plan alimentar sănătos, dar și un set de exerciții. Andreea are în plan să revină la silueta pe care o avea în trecut, însă, poftele nocture nu prea îi dau pace vedetei.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Cât poartă Andreea Mantea la pantofi! Are zeci de perechi în dressing pe care acum nu îi mai poate purta

Seara trecută, vedeta Kanal D a postat pe pagina de Instagram, la stories, un video în care își pregătea popcorn, însă o variantă ceva mai sănătoasă, pentru a nu-și da planul alimentar peste cap.

Poftele îi dau bătăi de cap Andreei, însă nu vrea să se abată de la drum și încearcă să înlocuiască alimentele nesănătoase cu unele mult mai sănătoase, la recomandarea nutriționistului.

”Atunci când antrenoarea ta de fitness își dă voie să mănânci floricele noaptea dar nu îți spune și de care!”, a scris Andreea Mantea în dreptul imaginilor.

Citeste si: EXCLUSIV! David, fiul Andreei Mantea, extrem de critic cu prezentatoarea TV. Ce are să îi reproșeze mereu pustiul mamei lui

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.