Poftesti in timpul sarcinii? Specialistii te invata cum sa eviti mesele in exces VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:23

Mihaela Bilic, medic si specialist in nutritie, a prezentat in cadrul emisiunii "Draga mea prietena" cateva sfaturi utile despre alimentatia femeilor gravide.

Este bine de stiut ca in primul trimestru al sarcinii, gravida nu trebuie sa consume alimente in exces. Kilogramele in plus nu fac bine nici viitoarei mamici si nici bebelusului.

Gravida are nevoie de un aport mai mare de calorii in cel de-al treilea trimestru al sarcinii. Abia atunci poate adauga 300 de calorii in dieta sa. Asta inseamna un sandvis in plus sau un pahar de iaurt, cateva fructe.


Asa numitele pofte ar putea reprezenta un dezechilibru hormonal, dar nu toti expertii au cazut de acord in aceasta privinta.

Medici recomanda exluderea dulciurilor sau a produselor care contin zahar din alimentatia femeilor insarcinate. Consumul prea mare de zahar poate duce la aparitia a numeroase afectiuni atat la mama, cat si la fat.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.