Poftiti in imparatia de la "Aurelius Imparatul Romanilor", cel mai frumos si elegant hotel montan din Romania!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 aug 2021, 20:30

Amplasat exact in centrul statiunii Poiana Brasov, hotelul "Aurelius-Imparatul Romanilor" reprezinta fara doar si poate mandria hoteliera a statiunii, devenind in timp chiar un punct de atractie pentru turistii ce nu contenesc sa-si faca poze in apropierea lui.

Complexul arhitectonic realizat in anul 2006, aduce rafinamentul si nobletea caracteristice Alpilor Tirolezi. Cladirea impunatoare ofera o panorama unica spre partia de schi de pe muntele Postavarul. In interior hotelul arata asemenea unui palat construit cu mult simt estetic.


Cele peste 200 de camere ofera clientilor posibilitatea petrecerii unui sejur absolut de vis. "Am cautat sa mentinem preturile la un nivel cat se poate de echilibrat pentru a da astfel posibilitatea tuturor iubitorilor muntelui sa isi permita din punct de vedee financiar sa se cazeze la noi.
In pretul cazarii am inclus si accesul gratuit la centrul SPA si, evident, micul dejun. Toti oaspetii nostri s-au declarat foarte multumiti de conditiile pe care le-au gasit la noi dar si de modul in care au fost tratati. Pentru noi clientul inseamna totul", a tinut sa precizeze unul dintre reprezentantii hotelului “Aurelius Imparatul Romanilor”.


In incinta complexului pot fi organizate nunti, botezuri, petreceri private sau team-building-uri la cel mai ridicat standard.
Doritorii pot face rezervari la numarul de telefon 0268.262.166 sau pe adresa de e-mail: [email protected].


Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri: