Poliția are o nouă pistă în cazul decesului rapperului Tupac Shakur. Au trecut 27 de ani de când s-a stins din viață

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 21 iul 2023, 11:33
Poliția are o nouă pistă în cazul decesului rapperului Tupac Shakur
Sursa: Facebook 2PAC

După 27 de ani de la decesul celebrului rapper Tupac Shakur, polițiștii au descoperit o nouă pistă pe care să o investigheze.

Au trecut 27 de ani de la decesul cunoscutului rapper Tupac Shakur, iar oamenii legii au descoperit o nouă pistă ce poate duce la soluționarea acestui caz longeviv, de mare interes pentru familia și fanii acestuia.

Citește și: MOARTEA i-a transformat in LEGENDE. Celebritati care S-AU STINS in floarea varstei GALERIE FOTO

Poliția are o nouă pistă în cazul decesului rapperului Tupac Shakur

Poliția din Nevada are o pistă nouă în cazul decesului rapperului Tupac Shakur, la 27 de ani de la moarte acestuia. Oamenii legii s-au prezentat cu un mandat de percheziție într-un imobil aflat într-o suburbie a orașului Las Vegas, mai exact în Henderson, acolo unde o împușcătură i-a luta viața unui celebru rapper.

Locuința pe care polițiștii au luat-o în vizor se afla la aproximativ 30 de kilometri de Las Vegas Strip, unde rapperul Tupac Shakur a fost împușcat mortal în urmă cu 27 de ani.

Ucigașul rapperului nu a fost identificat, acesta aflându-se într-o mașină ce se mișca, în timpul în care l-a ucis pe celebrul rapper. Agenții de poliție au fost reținuți în a oferi informații despre descoperirile făcute, însă speră să rezolve cazul.

”Departamentul Poliţiei Metropolitane din Las Vegas poate confirma că a fost executat un mandat de percheziţie în Henderson, Nevada, în 17 iulie 2023, ca parte a investigaţiei în cazul de omor al lui Tupac Shakur”, este

notat într-o declaraţie a Poliţiei din Las Vegas, potrivit fanatik.ro.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Fotografii extrem de rare ale starurilor de la Hollywood! GALERIE FOTO

Tupac a mai fost împușcat de cinci ori înainte să se stingă din viață

Cu doi ani înainte de împușcătura care i-a luat viața, rapperul Tupac Shakur a fost împușcat de cinci ori în timpul unui jaf la Quad Studios din Times Square, declarând în timpul unui interviu că producătorul Sean Combs și rapperul Christopher Wallace, cunoscut sub numele de Notorious BIG știau că incidentul a fost o înscenare.

La data de 7 septembrie 1996, Tupac a fost împușcat după ce a părăsit un meci de box la MGM Grand de pe strada Las Vegas. Acesta stătea într-o mașină cu Suge Knight, șeful casei sale de discuri, când o mașină alb a oprit lângă el și un bărbat înarmat a deschis focul, nimerindu-l pe Tupac. După acest moment a început o luptă cu viața pentru rapper, pe care, la data de 13 septembrie 1996, a pierdut-o, la vârsta de doar 25 de ani, din cauza rănilor suferite.

La data de 10 noiembrie 1996, martorul ce a observat autoturismul, persoană ce făcea parte din anturajul lui Tupac, a fost împușcat mortal într-un bloc de apartamente din New Jersey. În anul 1997, Notorious BIG este împușcat și ucis în Los Angeles, iar acea împușcătură se crede că a fost legată de uciderea lui Tupac, relatează abcnews-go-com.

Citește și: Cu ce vedeta semeni, in functie de zodie? Vezi care e steaua ta norocoasa