Politicienii nu se plictisesc! Un deputat vrea sa organizeze un concurs de Miss la Parlament

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 ian 2017, 16:14

Alin Popoviciu este recunoscut pentru ideile sale nastrusnice: a initiat legi prin care doreste sa interzica vrajitoria si bauturile carbogazoase, iar acum uimeste din nou!

Vrea concurs de miss la Parlament. Numai ca are o problema: colegele sale nu sunt tinere inalte cu dimensiuni perfecte-90-60-90 ca sa defileze ca fotomodelele, asa ca a adaptat putin concursul!

 

Singura care in tinerete a defilat pe podium este Roberta Anastase. Pe ea poate ar convinge-o deputatul Popoviciu sa participe la toate probele, dar cum restul doamnelor din Parlament nu prea vor, PD-Listul a gasit formula castigatoare!

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Se

anunta competitie mare intre partide! Fiecare are cate o frumusete: PSD-istii se lauda cu doua brunete aprige, Oana Mizil si Catalina Stefanescu, PNL-istii o au pe tanara speranta Alina Gorghiu, PP-DD-istii au o sexy senatoare. Insa PD-Listii par a avea sansele cele mai mari. Cu Elena Udrea si Raluca Turcan in concurs succesul pare garantat!

 

Ramane de vazut ce va spune presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

Va aproba oare organizarea unui concurs de miss la Parlament?