Politicienii vin cu mesaje emotionante cu ocazia zilei nationale a Romaniei

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 05:26

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a postat, inca de ieri, pe pagina sa de Facebook urarea sa catre romani.

Surpriza vine de la Ambasada Statelor Unite. Seful misiunii americane a vorbit romaneste de 1 Decembrie.Pesedintele ales le trasmite romanilor ca: „Dupa ani de dezamagiri si nereusite, le spun astazi românilor de pretutindeni ca, oricât de greu ar fi, împreuna vom cladi acel loc în care ne vom bucura sa traim, nu din care vom fi tentati sa plecam, vom întari în societatea româneasca ceea ce este de asezat, cu viziune, cu calm si rabdare.

La multi ani românilor de pretutindeni!” ...mai spune Klaus Iohannis.

In aceasta dimineata, si premierul Victor Ponta a postat un mesaj pe aceeasi retea de socializare: „ Vreau sa fim acea tara mândra, puternica si respectata pe care stramosii nostri si-au dorit-o: o Românie unita! Îmi doresc ca românii sa aiba încredere în faptul ca împreuna în 2018, la împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire, suntem capabili sa fim din nou uniti, sa fim mândri ca suntem români, sa aratam întregii omeniri faptul ca aceasta tara a meritat si merita întotdeauna mult mai mult!
La multi ani tuturor românilor!”

Ambasada Americii a tinut sa transmita un mesaj chiar in limba romana. In lipsa unui ambasador, a vorbit seful misiunii americane din Romania. Diplomatul american a vorbit si despre contributiile României la securitatea regionala si mondiala.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.