Politist beat la volan! A intrat in plin intr-o masina care circula regulamentar

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 15:20

Tanarul din imagini era in masina impreuna cu iubita sa si cu inca doi prieteni, un baiat si o fata.

 Se duceau la cinema, cand un autoturism care apartine Ministerului Administratiei si Internelor a intrat pe contrasens si i-a lovit.

Martorii sustin ca soferul masinii care a provocat accidentul era cam ametit de alcool. In plus, politistii au mai gasit si sticle de bautura in automobil.

Barbatul se pare ca tocmai iesise la pensie si organizase o petrecere pentru prietenii sai, iar ,acum,se grabea sa mai aduca pe cineva la cheful sau.


La scurt timp dupa accident, barbatul care a provocat nenorocirea a decedat. Politistii au deschis o ancheta in acet sens pentru a stabili exact ce s-a inatmplat.

Si la Timisoara un sofer a patruns pe contrasens si a condus zeci de metri pe banda opusa. Apoi a pierdut controlul volanului, s-a rostogolit de mai multe ori pe sosea, a izbit o alta masina si a ajuns cu rotile-n sus pe marginea drumului.
Numai o minune a facut ca barbatul sa scape cu viata.

Soferul care a provocat accidentul a ajuns la spital cu rani grave. Din fericire, medicii spun ca viata nu i-a fost pusa in pericol. Oamenii legii urmeaza sa stabileasca ce cauta tanarul de la volan pe contrasens.