Polițiștii antidrog și procurorii DIICOT au prins 10 persoane ce vindeau 20 de kilograme de substanțe interzise de mare risc

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 29 oct 2023, 11:37

Polițiștii antidrog și procurorii DIICOT au prins 10 persoane ce vindeau 20 de kilograme de droguri de risc și de mare risc

Sursa: Pexels.com

10 persoane au fost prinse de către polițiștii antidrog și procurorii DIICOT în timp ce făceau trafic de droguri de risc și de mare risc.

Sâmbătă au fost reținute 10 persoane, printre care se află și 2 minori, cercetate pentru trafic de droguri de risc și de mare risc, în formă continuată. 

Citește și: Dorian Popa ar fi fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. Acesta se afla în lenjerie intimă

Polițiștii antidrog și procurorii DIICOT au prins 10 persoane ce vindeau 20 de kilograme de droguri de risc și de mare risc

Polițiștii și procurorii au descoperit o rețea de traficanţi de cannabis, formată din zece cetăţeni români. Cei 10 traficanți, dintre care doi minori, au fost prinși în flagrant în timp ce făceau vânzarea pe un câmp din Dâmboviţa, după ce ar fi vândut 20 de kilograme de cannabis. Cantitatea de 20 de kilograme de cannabis ar fi fost vândută pentru suma de 80.000 de euro (4000 de euro/ kilogram), respectiv a unei cantități de cocaină. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Astfel, la data de 26.10.2023, cinci dintre inculpați au fost prinși în flagrant, într-o zonă extravilană a unui sat din județul Dâmbovița, imediat după ce, unul dintre aceștia, conform înțelegerii prealabile cu ceilalți membrii din rețeaua de traficanți, a comercializat cantitatea de aproximativ 20 kilograme canabis. 


La scurt timp, în proximitatea zonei în care au intervenit organele de urmărire penală, au fost depistați, tot în flagrant, alți trei inculpați, dintre care doi minori, transportând cantitatea de 5,95 kilograme canabis, destinată și aceasta comercializării.”, precizează un comunicat DIICOT.

Citește și: Chef Foa, prins la volan sub influența substanțelor interzise. Primele lui declarații după ce a fost oprit de polițiști: „Nu pot să confirm, nici nu pot să infirm”

Au fost puse în aplicare 12 mandate de percheziție 

În urma incidentului au fost puse în aplicare 12 mandate de percheziție domiciliară pe raza județului Dâmbovița, inclusiv la o fermă și la sediul unei societăți comerciale, fiind identificate și ridicate alte 7 kilograme canabis, telefoane mobile, cântare electronice de mare precizie, grindere, precum și alte mijloace de probă. 

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București a fost sesizat sâmbătă, 28octombrie 2023, cu propunerea de arestare preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile. 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.