Politistii au descoperit si confiscat leul care apare în controversatul videoclip al manelistului Dani Mocanu! Iata unde a fost gasit animalul salbatic?

Autor: Ana Filip
Actualizat: 03 feb 2021, 19:10
Anchetatorii au confiscat leul care a aparut in videoclipul manelistului Dani Mocanu.

Leul care a aparut in videoclipul cantaretului Dani Mocanu a fost descoperit in curtea unei locuinte din judetul Dambovita.

Manelistul din Arges, Dani Mocanu, in varsta de 28 de ani, a intrat în atentia politistilor, după ce a filmat un videoclip în care a aparut cu un leu ce pare chinuit și rănit.

La scurta vreme, poliţişti din cadrul IPJ Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au deschis un dosar penal pentru rele tratamente și cruzimi împotriva animalelor si au initiat miercuri dimineață trei percheziţii.

Au fost vizate pentru a fi perchezitionate: domiciliul lui Dani Mocanu, cele ale realizatorului videoclipului, cât şi un studio de filmări din judeţul Ilfov, unde s-au facut filmarile.

Dani Mocanu, replici ironice la adresa autoritatilor

La numai câteva ore după perchezitiile anchetatorilor la el acasă, manelistul Dani Mocanu a publicat pe pagina lui de Facebook un scurt clip însoțit de un mesaj ironic, incercand sa dea de inteles faptul ca este nevinovat.

"Mascații au venit în căutarea leului… și da… chiar m-au găsit acasă. Din păcate, în România un videoclip e mai grav decât acest virus mortal care a făcut înconjurul planetei. Noi respectăm legile și ne supunem… dar unde e leul?", a spus Dani Mocanu pe contul lui de socializare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Astazi, dupa seria de descinderilor facute in cursul zilei de miercuri, in casa manelistului Dani Mocanu, politistii au reusit sa dea de urma animalului salbatic, in curtea unei case din judetul Dambovita.

Leul a fost gasit si confiscat are aceleași răni ca cele care au fost sesizate in videoclipul cu pricina. Animalul salbatic a fost ridicat din locatia respectiva din județul Dâmbovița, insa bărbatul care îl deținea a negat că l-a împrumutat pentru filmarea videoclipului lui Dani Mocanu.

Potrivit unor surse Digi24, se pare ca cel care avea leul este un executor judecătoresc și are permis pentru creșterea de animale sălbatice.
Cel mai probabil, leul va ajunge la Gradina Zoologica din Targoviste pana se vor clarifica lucrurile in cadrul anchetei.

Citeste si: Percheziții la Dani Mocanu! Manelistul, un nou dosar penal!

Citeste si: Ce apare pe gardul casei lui Dani Mocanu. Detaliul care le-a scăpat tuturor. FOTO

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.