Politistii au saltat-o pe faimoasa Ildiko Balmos, clarvazatoarea cu turban pe ochi!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 08:47

Ea si fiica acesteia au fost arestate, pentru 30 de zile, sub acuzatia de inselaciune, dupa ce au luat bani grei, de la mai multe persoane, promitandu-le vindecari miraculoase.

Nici prosoapele pe cap, nici calitatile de clarvazatoare care i-au adus faima, pare-se ca nu au mai ajutat-o pe renumita Ildiko.

N-a iesit prin concentrare, cum ea insasi a spus-o de atatea ori, ci cu ajutorul politistilor. Cel putin 30 de zile, cat va sta in arest,  nu o sa-si mai faca turban din prosoape sau doar colegii de celula o vor mai vedea cu ele pe cap.

Alaturi de Ildiko in arest a ajuns si fata ei, dupa ce politistii au descins in forta dis de dimineata la clarvazatoare acasa. Femeia, sotul, fiica, baiatul dar si un prieten sunt suspecti intr-un dosar de inselaciune. Oamenii legii au descoperit ca pentru preziceri ar fi primit intre 500 si 120.000 de lei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

A

vazut-o o tara intreaga pe platourile OTV-ului in cautarea Elodiei. OTV-ul nu mai e,  pe Elodia n-a gasit-o,  Dan Diaconescu a disparut si el iar Ildiko si-a dat prosoapele jos in fata anchetatorilor.

Cu mainile tremurande si cu turbanul pe cap i-a vrajit si pe americani. Judecatorii nu s-au lasat vrajiti si si nu o vor mai lasa sa plece din arest in urmatoarele 30 de zile.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.