Politistii de la Rutiera, vigilenti in perioada sarbatorilor. Au taiat AMENZI in valoare de peste 1 milion de lei pe zi

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:41

Ce au gasit soferii in tolba lui Mos Craciun? Sigur, nu doar cadouri! Asa ca, zilele acestea, putem sa-i auzim cantand in loc de „O, brad frumos!”- „O, amenda grasa!”.

##VIDEO96718##Mos Craciun de la Rutiera a avut tolba plina de amenzi. Politistii au taiat chitante in valoare de 1,3 milioane de lei, zi de zi! Asa ca bradul cu amenzi s-a umplut repede. 629 de soferi au ramas pietoni doar in ultimele doua zile!

Din prima zi de Craciun, politistii au scos in strada peste 400 de aparate radar. 7.000 de soferi au fost trasi pe dreapta in fiecare zi.

Si uite-asa, politistii au incarcat bradul de amenzi pana la refuz. In medie, fiecare a fost in valoare de 180 de lei. Suparati, soferii spera ca banii sa fie folositi cu cap! „ Ar trebui sa faca autostrazi! ”, afirma unul dintre conducatorii auto.

Cei care n-au ramas blocati in trafic au fost tentati sa calce pedala de acceleratie pana la podea. Viteza si consumul de alcool au fost greselile cele mai intalnite.

Unii s-au oprit la cateva beri… altii au continuat pana au uitat de ei.

2500 de politisti au actionat pe drumurile nationale si pe autostrazi, in perioada sarbatorilor. Si vor ramane in strada si pentru mini-vacanta de revelion. Din pacate pentru buzunarul soferilor, au multe greseli de vanat!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”