Politistii si-au facut cruce cand au oprit o masina si au vazut ca din bord iesea o gheara cu patru degete. I-au cerut soferului sa deschida capota, iar cand au vazut ce era acolo au inghetat!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 08:12

Doi politisti din Statele Unite s-au confruntat cu un caz mai putin obisnuit, pe care cu siguranta nu il vor uita prea curand.

Totul s-a intamplat in momentul in care au oprit o masina autoutilitara pentru a efectua un control de rutina. I-au cerut soferului actele, iar in timp ce le analizau au observat in treacat un lucru extrem de ciudat in bordul autoturismului.

Din locul in care in mod normal ar fi trebuit sa fie scrumiera ieseau patru gheare. Au inceput sa ia la intrebari soferul, iar cand au deschis capota au avut un soc: deasupra motorului era pus cadavrul portionat al unui aligator.



Se pare ca barbatul vanase ilegal animalul si urma sa il vanda pe piata neagra. Omul a primit o amenda consistenta si este cercetat pentru fapta lui.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”