Politistul a gasit un bebelus infometat in toaleta publica. Cand a vazut ce tine in mana micutul, a inceput sa planga

Editor: Alexandra Dragos Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:07

Ofiterii investigau un furt din magazin cand au facut descoperirea.

Philip Bass este politist in orasul american St. Alban. In urma cu cateva zile, impreuna cu mai multi colegi, a mers la un supermarket local pentru a investiga un furt din magazin. Ajunsi acolo, au auzit un bebelus care plangea in baia magazinului.

Bass a intrat in baie si a descoperit un bebelus, impreuna cu o femeie, care nu era mama lui, dar care avea grija de el.



"Bebelusul, o fetita, statea in carucior cu o sticla mica de Dr. Pepper in mana." (n.r. O bautura carbogazoasa cu aroma de fructe, populara in America). "Femeia mi-a spus ca nu avea altceva sa ii dea", a continuat politistul.

Tata a trei copii, politistului Bass nu i-a venit sa creada. "Nu imi pot imagina sa se intample asta cu copiii mei", a marturisit el, emotionat.


Femeia care insotea bebelusul a fost arestata, dupa ce s-a descoperit ca era un complice al hotului din magazin, insa ofiterul Bass a ramas cu copilul inca 5 ore si i-a cumparat scutece si mancare, ingrijindu-l ca si cum ar fi al lui. Ulterior, bebelusul a fost preluat de asistentii sociali, dar  polististul e cel care, probabil, l-a salvat de la infometare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.