Polițistul care a omorât o fetiță pe trecerea de pietoni refuză să facă testul poligraf! Ce spune Adrian Cuculis, avocatul familiei

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 11 feb 2022, 11:26

Constantin Popescu, polițistul care a lovit-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni a refuzat să meargă la detectorul de minciuni. Adrian Cuculis, avocatul familiei, a făcut anunțul.

Polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni nu vrea să mai facă testul poligraf. Anunțul a fost făcut de către Adrian Cuculis, avocatul familiei fetei decedate.

Polițistul care a omorât-o pe Raisa refuză să facă testul poligraf

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1674/20200639/1/raisa.jpg

Pentru că ieri ar fi trebuit ca polițistul să confirme dacă va fi sau nu prezent la testul poligraf, Constantin Popescu a refuzat.

Citeste si: Mama Marinei, fetița lovită pe trecerea de pietoni, face declarații emoționante: "Îi este foarte dor de Raisa"

„Eu aflu acum de la dumneavoastră că acest polițist nu vrea să facă testul pentru că toată ziua Brigada Rutieră a refuzat orice fel de dialog, deși aveau dispoziție din partea procurorului. Au refuzat să pună la dispoziție această informație.

Mai mult, urmează să depun o plângere penală împotriva celor care anchetează de la Brigada Rutieră pentru obstrucționarea vădită a accesului meu la dosarul respectiv, deși aveau această obligație”
, a declarat Adrian Cuculis.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Avocatul Adrian Cuculis: „A intrat prin spate, unde intră VIP-urile”

Ajuns din nou la audieri, avocatul familiei Raisei a declarat că polițistul a intrat ieri în instituția unde ar fi trebuit să dea declarații în calitate de agent, nu de inculpat în acest caz. Acesta a intrat, astfel, prin spate, pe unde doar organele legii au voie să intre.

„Dați-mi voie să vă spun, printre altele, că polițistul a intrat prin spatele instituției, nu știu câți dintre noi, dacă ne-am fi prezentat în calitate de inculpați, am fi intrat pe la locul unde

intră VIP-urile din Brigada Rutieră. Cert este că polițistul a intrat astăzi în calitatea lui de polițist acolo, nu în calitate de inculpat”, a precizat avocatul.

Citeste si: Primele declarații ale Marinei, fetița care a supraviețuit accidentului provocat de polițistul care a lovit-o mortal pe Raisa

Pe lângă asta, Adrian Cuculis a ținut să precizeze că accesul la dosar îi este împiedicat și nu poate să obțină informațiile necesare cu privire la accidentul care s-a soldat cu moartea Raisei și cu spitalizarea prietenei ei, Marina, după ce Constantin Popescu,

agentul de poliție, le-a accidentat pe trecerea de pietoni.

„Țin să vă aduc aminte că la prima audiere la care am participat, același comisar-șef, Brăgădireanu Valentin, mi-a spus că eu nu am voie să adresez întrebări martorului și să mă duc la instanța de judecată, și acum îl primește pe polițist prin spate, pe la intrarea pentru VIP-uri, și nici măcar nu respectă ordinele procurorului, care este în concediu medical, și i-a spus foarte clar să îmi comunice ceea ce s-a întâmplat astăzi, dacă polițistul urmează să fie supus testului poligraf sau nu.”

, a precizat avocatul Adrian Cuculis.