Polițistul nu ar fi frânat deloc când le-a lovit pe cele două fete pe trecerea de pietoni! Ce viteză ar fi avut acesta, potrivit specialiștilor

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 20 oct 2022, 03:35

Polițistul nu ar fi frânat deloc când le-a lovit pe cele două fete pe trecerea de pietoni! Ce viteză ar fi avut acesta, potrivit specialiștilor

Sursa: Facebook

Zi de zi ies la iveală mai multe detalii șocante în cazul polițistului care a accidentat două fetițe pe trecerea de pietoni, accident care s-a soldat cu moartea uneia dintre fetițe. Fata care a supraviețuit, Marina, în vârstă de 11 ani, este încă în șoc și refuză să accepte moartea prietenei ei, Raissa.

Pentru că detaliile șocante nu se opresc, tatăl Raisei a povestit că poliţiştii ajunşi la locul accidentului i-au spus să înceteze cu scandalul atunci când striga cu disperare pentru că și-a pierdut fetița. disperarea că şi a pierdut fiica.

Mama Marinei, fetița care a supraviețuit, a povestit lucruri cutremurătoare despre fiica ei

Mama Marinei, fetița de 11 ani care a supraviețuit miraculos tragicului accident, a povestit coșmarurile prin care trece fiica ei, de la accident.

Se mai trezeşte noaptea. Tresare noaptea. Visează referitor la accident pentru că mă tot strigă: -Mami! Mami! Repede! Repede! Mă doare piciorul! Mami! Mami!- Eu am încercat să îi spun ce s-a întâmplat şi cu prietena ei ca să afle de la mine, să nu afle de la alţi prieteni. Am văzut-o că refuză să conştientizeze, să accepte situaţia.”, a povestit mama Marinei.

Citeste si: Legătura șocantă intre polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni și polițista de 25 de ani din Strehaia care s-a sinucis in baia unei gări

„A zis că nu ştie decât că a fost lovită, că i s-a tăiat filmul pentru câteva secunde iar în momentul când s-a văzut jos pe şosea a încercat... În mintea ei a fost doar că trebuie să se tragă pe trotuar să nu fie lovită de o altă maşină.

Având piciorul fracturat ea nu a putut, s-a târât practic”, a mai povestit mama fetei de 11 ani.

Marina a cerut ajutorul oamenilor pentru a-și suna mama în momentul în care s-a petrecut accidentul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„-S-a întâmplat un eveniment pe Laminorului, pe trecerea de pietoni-. Iar pe ea am auzit-o pe fundal cum ţipa şi plângea "Mami! Mami! Vino repede că mă doare piciorul! ”, a declarat mama Marinei.

Polițistul nu a frânat deloc când le-a lovit pe fete. Tatăl Raisei, fetița care a decedat, vrea să facă dreptate pentru fiica lui

„Mi-aduc aminte că unul dintre poliţişti sau o doamnă poliţistă.

Eu tot ţipam la ei că mi-au omorât copilul. Mi-au spus că să termin cu circul şi mă împingeau. "Gata, gata! Hai, terminaţi cu circul!". I-am şi spus unui domn poliţist: "Vreau să îl privesc şi eu în ochi pe acel poliţist. Unde este?" şi a spus că este aici, este într-o maşină, să stau liniştit că e bine. Păi eu ştiu că el e bine, dar nu mai e bine fata mea, copilul meu”, a povestit tatăl Raisei, fetița care nu a supraviețuit accidentului.

„Mărim viteza efectiv. 60 de km. Intrăm pe culoar şi avem testul de impact. 70 de kilometri pe oră. Şi în momentul acesta după ce am atins manechinul am realizat ce s-a întâmplat şi am frânat”, a explicat Sorin Bădică, expert în conducere defensivă.

Citeste si: Familia Raisei, fetița de 11 ani ucisă pe trecerea de pietoni, vrea despăgubiri de 6 milioane de euro de la polițistul incriminat, în timp ce rudele fetei rănite cer 1 milion

După ce a verificat și imaginile de pe camerele de supraveghere, expertul în conducere defensivă a constatat că polițistul a frânat, cel mai probabil, abia după ce le-a lovit pe fete.

„Se întâmplă atunci când se produc accidente ca oamenii să nu conştientizeze imediat că s-a întâmplat ceva. În momentul când se întâmplă şi simţim că a fost atinsă maşina atunci ne speriem, reacţionăm, frânăm, ne oprim să vedem ce s-a întâmplat”, a mai explicat Sorin Bădică.