Politistul sinucigas a fost condus pe ultimul drum VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:08

Jale si lacrimi in comuna natala a politistuliui Marius Carstea, tanarul care la sfarsitul saptamanii trecute si-a pus capat zilelor, imediat dupa ce si-a impuscat iubita.

 Familia si vecinii spun ca nicio clipa nu si-ar fi imaginat ca aveau sa-si ia ramasa buna de la el atat de devreme.  Rudele spun ca Marius o iubea enorm pe tanara de 23 de ani.

Zeci de colegi, prieteni, rude si cunoscuti au purtat fotografii cu chipul lui Marius Carstea, cel caruia i-au spus Adio!  Ultimul gest pe care-l fac colegii pentru Marius Carstea este sa-l petreaca cu semnale luminoase.


Cortegiul funerar a fost asteptat la cimitir de un preot care a rostit o slujba scurta, asa cum prevad caconele bisericesti in cazul celor care se sinucid.

Alexandra Parsa, iubita politistului care s-a stins la 23 de ani va fi inmormantata sambata la Vladeni, comuna sa natala.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.