Poluare de proportii in Arges din cauza hotilor de titei. O tona de petrol deversata intr-un rau

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 17 oct 2020, 11:35

Politistii au descoperit o retea artizanala ascunsa la un metru sub pamant. Din cazua presiunii, conducetele au cedat si s-au spart imprastiind titei in terenurile din imprejurimi si in apa unui rau.

Un localnic din Albota a observat ca din terenul unui vecin iese petrol si a sunat la 112. Imediat, au si sosit jandarmii care au ramas uimiti de ce au descoperit la fata locului. Din pacate peste o tona de titei s-a scurs direct in paraul Mares, afluent al raului Teleorman. Autoritatile au facut baraje din nisip pentru a impiedica petrolul sa mai ajunga in apa. Pagubele nu au fost, deocamdata estimate.



Daca vor fi prinsi, hotii vor fi acuzati de furt, dar si de distrugerea mediului inconjurator.Ei risca pana la 15 ani de inchisoare. "Incercam sa facem un cerc de suspecti si sa ii identificam pe cei care au facut acest lucru. Deja s-a colectat o tona de titei de pe cursul apei!", au declarat politistii.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

##VIDEO81943##

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.