POMPIERUL cu suflet de aur! Nu s-a lasat pana nu a salvat un pui de pisica dintr-un incendiu VIDEO EMOTIONANT

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:47

In subsolul cuprins de flacari, pompierii au gasit un catel, dar si o pisica. Nu mai respira.

 In subsolul cuprins de flacari, pompierii au gasit un catel, dar si o pisica. Nu mai respira. Desi convins ca nu mai traieste, pe unul dintre militari nu-l lasa inima sa o abandoneze si o duce afara, pe brate.

E incredibil prin ce trece bietul pui de pisica. Cu toate ca a fost scos in ultima clipa, pare mai mult mort decat viu. Zace intins pe pamant, chinuindu-se sa traiasca, in vreme ce proprietarii casei si pompierii isi vad, apoi, de ale lor.
Nimeni nu pare sa mai fie interesata de soarta ei. Pana cand.

Pompieri vede ca pisica face eforturi sa respire, iar instinctul de salvator il face sa nu o lase la greu. Impreuna cu un coleg se asaza langa ea si amandoi incearca sa-si dea seama cum ar putea sa o ajute, desi nu sunt medici veterinari.  
Gestul pe care l-a facut, apoi, unul dintre ei e uimitor! Iata ce decizie a luat.


V-ati fi asteptat la asa ceva? Ca sa-l ajute pe puiul nevinovat sa supravietuiasca, pompierul l-a conectat la tubul sau de oxigen.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.