Porcul electoral! Cel mai longeviv primar spune cu mana pe inima ca animalele din ograda i-au ASIGURAT un vot din partea alegatorilor VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 11 nov 2020, 14:30

Gras, frumos si sanatos! Asa se prezinta Toader Roman, unul dintre cei mai longevivi primari din tara.

De peste 20 de ani pastoreste comuna sibiana Blajel si spune cu mana pe inima ca animalele din ograda i-au adus la vot alegatorii. Om gospodar, de ani buni, primarul si-a adus in curte o gramada de oratanii intre care si cativa porci de rasa pura. N-avea sa stie ca vierii aveau sa-i fie cei mai buni consultanti in alegeri.

Vestea ca primarul are cel mai bun vier din zona s a dus repede, asa ca oamenii au inceput sa-i bata in poarta si sa isi aduca animalele la monta.
Si n-am gresi daca am spune ca la Blajel campania electorala s-a facut in cotetul primului om din sat. Si uite asa, vreme de sase mandate au venit voturile in favoarea primarului precum scroafele la monta. Unde mai pui ca edilul i-a omenit de fiecare data pe cei care au apelat la serviciile porcului sau vedeta.

Si nu doar vierul cu greutate l-a tinut pe scaunul de primar 21 de ani, ci si talia.
Mai in gluma mai in serios, localnicii spun ca si-au ales un primar cu greutate, ca sa nu il ingrase pe altul. Pentru ca pana acum n-a dat gres niciodata, primarul spune ca si la viitoarele alegeri se va inscrie pentru un nou mandat, mai ales ca are peste 40 de porci de rasa in cotet.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.