Porecla mai putin stiuta pe care o avea Elena Ceausescu: de ce i se spunea "pasarica"

Autor: B.M.
Actualizat: 19 dec 2019, 12:44
Elena Ceausescu si Nicolae Ceausescu

Apar noi detalii despre viata personala a sotilor Ceausescu: Elena Ceausescu avea porecla "pasarica", dintr-un motiv rusinos!

Potrivit click.ro, se pare ca Elena Ceausescu a avut o tinerete plina de aventuri si ca aceasta avea un apetit sexual iesit din comun.

In timp Elena Ceausescu dezvoltase si o obsesie pentru acest subiect tabu. Sotia lui Nicolae Ceausescu a ajuns astfel sa isi doreasca sa stie si felul in care sotiile nomenclaturistilor intretineau relatii sexuale cu partenerii lor.

Tinta ei preferata era actrita Violeta Andrei.

Elena Ceausescu instalase dispozitive de urmarire si obisnuia sa asculte casete din care afla detalii picante din viata ei personala.

Citeste si: S-a aflat acum: ce placere ascunsa avea Nicolae Ceausescu! Facea asta doar dupa ce Elena Ceausescu pleca de acasa

Citeste si: Ce s-a descoperit in poseta Elenei Ceausescu dupa ce a fost executata! Nimeni nu se astepta

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ea este singura nepoată a lui Ceaușescu! Cum arată și cu ce se ocupă

Citeste si: Ea este singura nepoată a lui Ceaușescu! Cum arată și cu ce se ocupă

De ce avea Elena Ceausescu porecla "pasarica"

Se pare ca Elena Ceausescu a avut mai multe relatii pana sa il cunoasca pe Nicolae Ceausescu.

Zvonurile spun ca a fost cu tatal naistului Gheorghe Zamfir, cu fratele lui Nicolae Ceausescu dar si cu doctorul Abraham Schechter, medicul personal al sotilor Ceausescu.

Potrivit click.ro, Elena Ceausescu avea si o porecla cu care nu era mandra. I se spunea "pasarica" din cauza faptului ca nu ar fi obisnuit sa poarte lenjerie intima nici macar cand purta fusta sau rochie.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.