Portia de educatie se “serveste” duminica seara la “Cei 7 ani de acasa”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 iul 2020, 15:42

Duminica seara, de la ora 22.00, in “Cei 7 ani de acasa”, Irina Petrea este pregatita sa cheme in concurs alte doua familii curajoase, dornice sa demonstreze ca buna crestere nu lipseste din sanul familiei.

De data aceasta, concurentii sunt familia Bratianu din Slobozia si familia Dovleac din Bucuresti. Familia Dovleac, din Bucuresti, este o familie speciala, teoretic divortata, dar practic, nu.  Alexandru Dovleac (31 ani) si Roxana (25 de ani) au impreuna un baietel pe nume Stefan, in varsta de 3 ani si 8 luni. Desi sunt divortati, cei doi parinti au ales sa locuiasca impreuna si sa se ocupe impreuna de educatia fiului lor.

Roxana este o femeie sigura pe sine, comunicativa, iar Stefan este copilul perfect pentru ea.

 

Energic, usor rasfatat, Stefan ii da batai de cap mamei dar aceasta il adora si ar face totul pentru el, chiar daca uneori intrece limita. Roxana crede in metodele educative pe care i le aplica copilului si tot ea este cea care ia decizii pentru binele lui. 

Familia Bratianu, din Slobozia, Nicolae (30 ani) si Nastea Bratianu (27 ani) sunt o familie modesta si unita si au doua fetite Madalina (7 ani) si Georgiana (4 luni).

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Pentru ca este mai mult acasa, Nastea este cea care se ocupa de fetite si de treburile casei. Nicu, sotul sau, este barbatul fara griji, constient ca are o femeie ascultatoare care face totul. Madalina, fetita cea mare, este copilul care incepe deja sa se simta domnisoara, nu mananca pentru ca doreste sa “isi mentina silueta”, ii place sa se machieze, iar mamei ii este draga cand o vede asa aranjata.

Madalina vrea sa devina “manechin” si nu prea ii place sa invete si sa citeasca … iar mama nu o forteaza pentru ca “are prea mult de invatat la scoala”. 

Vedem doua gospodine cu doua pareri diferite asupra cresterii copiilor si doi tati care, unul tine mai mult cu familia iar celalalt sustine un pic mai mult anturajul in care se invarte.

Nu ratati un episod plin de emotii si surprize, duminica 22 aprilie, ora 22.00,

in “Cei 7 ani de acasa” cu Irina Petrea, numai la Kanal D.